مهر نوشت:

پرویز پرستویی بازیگر سینمای ایران با بیان این پرسش که «من می‌خواهم بپرسم که چرا می‌خواهیم جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص)  را برگزار کنیم؟» درباره این جشنواره گفت: «به نظر من اولین نکته مهم درک ارزش کار است. حساسیت جشنواره پیامبر اعظم(ص) به حساسیت جشنواره فجر نیست. جشنواره فجر یک جشنواره عمومی است، اما جشنواره پیامبر اعظم(ص) خاص است.»

وی ادامه داد: «باید در این جشنواره موضوعات خاصی مطرح شود. آدم‌ها و فیلم‌سازان خاص باید در این جشنواره شرکت کنند. به طور کلی به نظرم با این طرح باید برخورد ویژه‌ای شود. حضور نام پیامبر(ص) اعتبار خاص دارد.»

این بازیگر سینما و تلویزیون افزود: «حالا بازمی‌گردم به سئوال خودم پیامبر اعظم(ص) چه احتیاجی به برگزاری جشنواره دارد؟ آیا این نیاز به ما نمی‌گوید که ما نسبت به پیامبر اعظم(ص) کم لطفی کرده‌ایم. منظور از ما، مای مسلمان است. مایی که ادعای خاص درباره این انسان بزرگوار داریم. به نظر من کم لطفی است. اگر هم احتیاج است که به پیامبر(ص)  بپردازیم پس چرا این‌قدر دیر! من نمی‌خواهم جشنواره را زیر سوال ببرم اما این مسایل وجود دارد. یکی از این دو عاملی که من گفتم بیشتر نیست؛ یا تا قبل از این به جشنواره نیاز نداشتیم و چرا الان نیاز داریم. یا از اول نیاز داشتیم و چرا امروز به یاد آن افتادیم. در هر صورت این جشنواره شروع شده است، تجربه اول است. پس باید حالا حالاها یاد بگیریم. از جشنواره فیلم فجر چند دوره می‌گذرد و هنوز می‌بینیم که ایراداتی بر آن وارد است. هنوز کامل نشده است، پس این جشنواره باید حالا حالاها تجربه‌آموزی کند. توصیه من این است که عجله در کار نداشته باشیم. ایده‌ها و طرح‌های جدید پذیرفته شوند و مسئولان آن‌ها ‌را اگر لازم و مناسب بود اجرا کنند.»

نخستین دوره جشنواره فرهنگی ـ هنری اهل بیت(ع) با عنوان «جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص)» به همت مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) و همکاری نهادهای فرهنگی و هنری برگزار می شود.

این جشنواره در سه رشته فیلم کوتاه (در سه شاخه انیمیشن، داستانی و مستند)، فیلمنامه و تألیف و ترجمه کتاب به زبان انگلیسی (در دو شاخه سیره پیامبر و پاسخ به شبهات) برگزار خواهد شد و جوایز ارزنده به نفرات برتر تعلق خواهد گرفت.

5858

کد خبر 339525

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا A1 ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
    29 6
    درود بر پرویز پرستویی...................
  • یوسف A1 ۱۷:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
    12 3
    مائیم و بهترین مخلوق عالم که عظمتش بر هیچ موجود زنده ای پوشیده نیست. برگزاری جشنواره هیچ چیز به او نمی افزاید و ممکن است خدشه ای وارد کند و عاطفه ای جریحه دار گردد. پس به نظر من بهتر است قید این نوع جشنواره ها را بزنیم!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین