پسر خسرو شکیبایی، محمد فیلی و اکبر رحمتی، به «سریالیست» می‌آیند

برنامه «سریالیست» با اجرای پدرام کریمی، امشب (پنجشنبه ۵ اسفند)، میزبان پوریا شکیبایی، محمد فیلی و اکبر رحمتی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پوریا آذربایجانی، کارگردان و پوریا شکیبایی، بازیگر سریال «برف بی صدا می‌بارد» که تاکنون بیش از ۵۰ قسمت آن از شبکه سه پخش شده است ، مهمانان اولین بخش از برنامه امشبِ «سریالیست» هستند.

در بخش پرونده این برنامه، با حضور محمد فیلی، بازیگر پیشکسوت، نقش‌های منفی ماندگار تلویزیون مرور می‌شوند.

در بخش نوستالژی، اکبر رحمتی، دیگر بازیگر پیشکسوت، مهمان کریمی خواهد شد و از مجموعه آثاری می‌گوید که طی بیش از چهار دهه، در آن‌ها نقش‌آفرینی کرده است.

«سریالیست» به تهیه‌کنندگی محمد باریکانی و مجتبی فرجی و با اجرای پدرام کریمی، کاری است از گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک که پنجشنبه‌ها ساعت ۲۳:۱۵ پخش می‌شود.

۵۷۵۷

کد خبر 340798

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین