سرمربی الشباب: به تصمیم داور احترام بگذارید/ من دور بودم ندیدم پنالتی شده یا نه!

مربی مراکشی الشباب بعد از بردن استقلال در تهران این قدر زرنگ بود که از زیر سئوال خبرنگاران درباره اشتباه داوری فرار کند.

 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ بعد از شکست استقلال در تهران برابر الشباب ، خبرنگاران از مربی تیم مهمان درباره خطای مشکوک به پنالتی عربستانی ها روی قاضی پرسیدند و او بعد از مکثی گفت:«من فاصله ام از صحنه ای که می گویید خیلی دور بود و نمی توانم درباره تصمیمی که داور چینی گرفته اظهار نظر کنم!»

او از بازی هم سخن گفت. از اینکه استقلال به عکس نام بزرگش ، خیلی برتری نداشته است . از زیر بار این اتهام که داور با تیمش مهربان بوده است گفت:«باید به تصمیم داور احترام بگذاریم. ما در این بازی موقعیت های گل بهتری داشتیم . ما از موقعیت مان استفاده کردیم و برنده شدیم. اگر داور گل استقلال را نپذیرفته است ، تصمیم او بوده . اگر می گویید خطایی را پنالتی نگرفته ، باید به تصمیمش احترام بگذاریم. ما برابر یک تیم بزرگ بازی کردیم و برنده شدیم. ما بازی مان در لیگ عربستان را باخته بودیم. برای این بازی باید بهتر عمل می کردیم و از نتیجه بازی و دفاع خوب مان برابر استقلال واقعا خوشحالم.»

4141

 

 

کد خبر 340858

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۸:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
    33 6
    مشکل استقلال پنالتی نگرفتن داور نبود. کلا تیمهای بزرگ ما از جمله استقلال، پرسپولیس، تراکتور و سپاهان بد داند بازی می کنند. باید ریشه یابی مشکل کرد.
  • بی نام IR ۱۹:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
    10 13
    قسم میخورم اگه این صحنه پنالتی برای این تیم عربی بود و داور نگرفته بود ، ماجرا رو به سازمان ملل میکشوندند . فدراسیون بی لیاقتی داریم
  • بی نام IR ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
    44 3
    غلام نژاد با خطای بی مورد دقیقه 92 تو کرمان هم لیگ را از استقلال گرفت .هم با روحیه ای که مس گرفت فینال را از استقلال گرفت امروز هم مجسمه ابوالهل

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین