هشتاد و ششمین دوره جوایز اسکار در حالی برندگان خود را شناخت که اهدای جوایز متعدد به «جاذبه» و «12 سال بردگی» خیلی‌ها را شگفت‌زده نکرد.

حسین عیدی‌زاده: جوایز اسکار بااینکه تنها یک جایزه برای فیلم‌های غیرانگلیسی‌زبان دارد و بیشتر هم بر سینمای آمریکا تاکید دارد، جایزه سینمایی بسیار مهمی در سراسر سینماست. امسال هم این جوایز از اولین روزی که تاریخ مراسم اهدای جوایز اعلام شد (اینجا) تا شب اهدای جوایز بسیار پرخبر بود.

حدود یک ماه پس از اعلام تاریخ اهدای جوایز اسکار 2014، آکادمی خبر از تغییری در شیوه رای‌گیری برای این جوایز را منتشر کرد. (اینجا) سه ماه بعد از این نیز اولین رئیس سیاه‌پوست آکادمی اسکار انتخاب شد و کار خود را شروع کرد. (اینجا) و دو روز بعد مشخص شد الن دیجنرس مجری مراسم اهدای جوایز اسکار خواهد بود. (اینجا) البته او اولین زنی نیست که اجرای مراسم اسکار را برعهده داشته است. (اینجا)

پس از این کشورهای مختلف نمایندگان خود برای شرکت در بخش اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان نمایندگان خود را معرفی کردند و ایران نیز فیلم «گذشته» اصغر فرهادی را معرفی کرد. (اینجا) تهیه‌کننده فرانسوی فیلم پس از اعلام نام «گذشته» به عنوان نماینده ایران در اسکار در بیانیه‌ای از این تصمیم دفاع کرد. (اینجا) اما «گذشته» در نهایت نتوانست نامزد جایز اسکار شود. (اینجا)

امسال در مجموع 289 فیلم شرایط شرکت در جوایز اسکار را داشتند. (اینجا) با مشخص شدن تعداد فیلم‌های واجد شرایط، رای‌گیری برای انتخاب نامزدهای جوایز اسکار در هفته اول دی ماه شروع شد. (اینجا) در 17 دی نیز انجام این رای‌گیری به خاتمه رسید. (اینجا)

نامزدهای جوایز اسکار در میانه دی ماه معرفی شدند و «جاذبه» و «حقه‌بازی آمریکایی» پیشتاز نامزدی در رشته‌های مختلف بودند. (اینجا)

با اعلام نام نامزدهای جوایز اسکار بازار گمانه‌زنی درباره برندگان جوایز اصلی شدت گرفت. (اینجا و اینجا)

آکادمی در اوایل بهمن ماه اعلام کرد مراسم 75 سالگی «جادوگر شهر آز» در هشتادوششمین دوره جوایز اسکار برگزار می‌شود. (اینجا) تنها یک روز پس از اعلام این خبر، تام شراک، یکی از روسای سابق آکادمی اسکار درگذشت. (اینجا)

اما نکته جالب درباره جوایز اسکار امسال این بود که آکادمی در اقدامی بی‌سابقه یکی از نامزدهای بخش ترانه را از رقابت خارج کرد. (اینجا)

در روزهای منتهی به اعلام برندگان اسکار، همه از دو نفری نام می‌بردند که می‌دانند چه کسانی برنده اسکار هستند. (اینجا)

درنهایت مراسم اهدای جوایز اسکار در بامداد دوشنبه 12 اسفند به وقت ایران برگزار شد و «جاذبه» با هفت اسکار پیشتاز شد و «12 سال بردگی» نیز سه جایزه اسکار از جمله اسکار بهترین فیلم را به خانه برد. (اینجا)

الن دیجنرس در جراین مراسم اسکار چند بار با شخصیت‌های معروف عکس یادگاری گرفت که انتشار یکی از این عکس‌ها در توئیتر غوغایی به پا کرد و بیش از دو میلیون بار به اشتراک گذاشته شد. (اینجا)

یک اتفاق عجیب در مراسم اسکار بین کارگردان و فیلمنامه‌نویس «12 سال بردگی» رخ داد و بعد معلوم شد درگیری این دو نفر قصه درازی داشته است. (اینجا)

در جریان مراسم نیز جان تراولتا نام خواننده ترانه فیلم «یخ‌زده» را اشتباه تلفظ کرد و بعد از مراسم عذرخواهی کرد. (اینجا)

بدین ترتیب هشتاد و ششمین دوره جوایز اسکار با حواشی نه چندان زیاد و با جوایزی قابل پیش‌بینی به کار خود خاتمه داد. هرچند اجرای جذاب الن دیجنرس موجب شد، آمار بینندگان این جوایز یک رکورد جدید خلق کند. (اینجا)

58241

کد خبر 342611

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یزدان US ۱۳:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
    1 0
    گلدن گلوب هیجان مراسم اسکارو از بین برده چون بیشتر جوایز اسکارشبیهه گلدن گلوبه
  • امیر A1 ۲۲:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
    14 0
    کجا قابل پیش بینی بود آمریکن هاستل جایزه نبرد و دی کپریو امسالم اسکار نگرفت. همچین قابل پیش بینی نبود ها.
  • روزبه A1 ۲۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
    3 1
    فقط جایزه ی انیمشن سال درست بود

آخرین اخبار