نسیم آنلاین نوشت:

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: میزان کالای قاچاق شده به کشور به 15 میلیارد دلار در سال می‌رسد
علیرضا بیات، معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس آخرین آمارهای موجود در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز یک چهارم کالاهای در حال عرضه در سطح شهر از طریق قاچاق وارد کشور شده است.

او با اشاره به اینکه عمده اقلام کالایی که از طریق قاچاق وارد کشور شده شامل وسایل صوتی تصویری، تجهیزات فنی، لوازم خانگی است، گفت: همچنین مقدار قابل ملاحظه‌ای لوازم آرایشی و بهداشتی و نیز برنج به صورت قاچاق وارد کشور شده است.

همچنین حقیقی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت:
-20عمده برنج های وارداتی به کشور 10 تا 20 برابر حد معمول سرب و مواد سمی دارند، با همکاری وزارت بهداشت و اصناف به طور جدی با واحدهایی که کالای قاچاق عرضه می‌کنند برخورد می‌شود.

-150 تن برنج قاچاق از کشور پاکستان و عراق وارد کشور شده، متأسفانه وجود قوانین سختگیرانه در واردات و اعمال تعرفه‌های غیر‌اصولی و نیز ماندن بیش از حد کالاهای وارداتی در انبار گمرکات از دلایل اصلی مقرون به صرفه بودن کالای قاچاق برای برخی سودجویان و وارد کنندگان است.

-درصدد هستیم زمان ماندن کالا در انبار گمرکات را که هم اکنون به دو ماه می‌رسد به 25 الی 15 روز کاهش دهیم.
-علت اصلی قاچاق بی‌رویه سوخت از کشور تفاوت فاحش قیمت‌های داخلی سوخت با قیمت‌های جهانی و خارجی است. سالانه نزدیک به 5 میلیارد دلار سوخت از کشور به صورت قاچاق خارج می‌شود.
-عمده سوخت قاچاق به افغانستان و نیز کشتی‌های در حال حرکت آبهای خلیج فارس است. اثرگذارترین راهکار برای جلوگیری از قاچاق سوخت ساماندهی توزیع سوخت بین مصرف کنندگان است.

-اگر بتوانیم با ساماندهی توزیع سوخت 20 درصد از سهمیه‌هایی اعطایی به متقاضیان را مدیریت کنیم رقم قابل ملاحظه‌ای در خروج سوخت صرفه‌جویی می‌شود.

-ایران دومین کشور بزرگ مصرف کننده لوازم آرایشی و بهداشتی در منطقه خاورمیانه است. نزدیک به 1 میلیارد دلار از لوازم آرایشی و بهداشتی وارد شده به کشور قاچاق است. البته بخش قابل ملاحظه‌ای از لوازم آرایشی مورد استفاده در جامعه همراه مسافر به کشور وارد می‌شود.


23231

 

کد خبر 343010

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین