تسنیم نوشت:

تراز بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در یازده ماهه سال ۹۲ با ۸۸ کشور مثبت بود.

بر اساس آمار دفتر فن آوری اطلاعات و ارتباطات در این مدت ۵ کشور عراق، افغانستان، ترکمنستان، مصر و آذربایجان بیشترین تراز تجاری مثبت را با جمهوری اسلامی ایران داشته‌اند.

بنا براین گزارش صادرات ایران به عراق در این مدت به ۵ میلیارد و ۲۶۵ میلیون دلار رسید، این در حالی است که ۶۳ میلیون دلار انواع کالا از عراق به کشورمان وارد شد. همچنین در مدت یاد شده حجم صادرات کشورمان به افغانستان ۲ میلیارد و ۱۸۴ میلیون دلار رسید و واردات ایران از افغانستان تنها ۳۰ میلیون دلار بود.

این گزارش می‌افزاید: حجم صادرات ایران در یازده ماهه سال جاری به ترکمنستان ۷۵۵ میلیون دلار، مصر ۵۲۰ میلیون دلار و آذربایجان ۴۴۱ میلیون دلار بوده، در حالی که حجم واردات کشورمان از کشورهای یاد شده به ترتیب ۹۷ میلیون دلار، ۷ میلیون دلار و ۲۵ میلیون دلار بوده است.

 

45503

کد خبر 343073

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین