بانوی سمیرمی مهریه خود را وقف ساختن مسجد کرد

خبرگزاری ایسنا نوشت:

سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سمیرم با بیان این‌که «دو وقف جدید توسط واقفین خیراندیش سمیرمی به ثبت رسید» گفت: زمینی با مساحتی بالغ بر 400 مترمربع در سمیرم وقف ساخت مسجد شد.

علی مبشری با بیان این‌که «قطعه زمینی توسط روح‌انگیز شهریاری، بانویی از اهالی شهرستان سمیرم با نیت ساخت مسجد وقف شد» تصریح کرد: این قطعه زمین با مساحتی بالغ بر 400 متر مربع در روستای مولاقلی از مناطق وردشت سمیرم واقع شده است.

وی افزود: روستای مولاقلی فاقد مسجد بوده است و این بانوی خیر مهریه خود را با نیت ساخت مسجد وقف کرده است. این موقوفه بالغ بر 40 میلیون ریال، ارزش ریالی دارد.

سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سمیرم در ادامه به موقوفه دیگری اشاره کرد و گفت: زمینی مسکونی در منطقه پادنای سمیرم وقف شد. واقف این موقوفه امیر سی سخت پور، این قطعه زمین را با نیت احداث حسینیه در جنب مسجد روستا وقف کرده است.

/6262

 

کد خبر 344410

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۷:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    6 0
    ساخت مسجد من نمیگم بد هستش ولی ای کاش یه کارگاه میساخت چند تا جوون رومشغول میکرد ثوابش هم به خدا بیشتربود........
  • بی نام A1 ۱۸:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    5 1
    مدرسه هم بد نبود.
  • بی نام IR ۲۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    5 1
    وقف مدرسه و درمانگاه میکرد ضروری تر بود
  • مونا IR ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۵
    4 1
    منم با دوستان موافقم کارگاه و مدرسه و درمونگاه خیلی واجب ترن .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین