« آرش میراسماعیلی طبق قوانین در مجمع انتخابات فدراسیون جودو حق صحبت کردن نداشت.» این را علیرضا امینی رییس جدید فدراسیون جودو می گوید وادامه می دهد: «ماجرا اینگونه که بازگو می کنند نیست. میراسماعیلی در خواست کرده بود در مجمع سخنرانی کند که طبق قوانین این حق را نداشت. در مجمع تنها کاندیداها و آن هم در زمان محدودی می توانند حرف بزنند. برای همین حضور آرش در پشت میکروفن برخلاف چارچوب اساسنامه بود. محمد کارگر هم خود نخواسته بود که وارد آکادمی ملی المپیک شود، وگرنه می توانست با هماهنگی در محل برگزاری انتخابات حاضر شود.»
اگرچه این گفته امینی به نظر نمی رسد منطبق با حقیقتی باشد که در روز مجمع رخ داد چون حتی میر اسماعیلی به سالن آکادمی وارد نشد.
حرکت مسولان سالن مجمع جودو با اعتراض شدید المپین های ایران از جمله هادی ساعی و برادران خادم همراه شد. ساعی حتی علنا از امینی خواست که برای جبران اشتباهش فدراسیون جودو را ترک کند و برود.
نظر شما