به گزارش ایسنا، سرهنگ صادقی رییس پلیس آگاهی استان خراسان رضوی با بیان این خبر، گفت: در پی گزارش مسوولان یکی از بانکها مبنی بر وجود اختلاف میلیاردی در حسابهای بانکی، اکیپی از کارآگاهان مبارزه با جرایم اقتصادی مسوول رسیدگی به پرونده شدند.
وی افزود: کارآگاهان در طی تحقیقات تخصصی متوجه اظهارات ضد و نقیض یکی از کارمندان خانم به نام «الف ن» شدند که با تحت نظر قرار گرفتن و بررسی اسناد و مدارک موجود مشخص شد، اختلاس توسط وی صورت گرفته که طی بازجوییهایی انجام شده متهمه به اختلاس بیش از 10 میلیارد ریال اعتراف و در بیان شگرد خود گفت که با استفاده از کد کاربری همکاران خود مبالغی را از حساب مشتریان برداشت و به حساب همسرم به هویت «الف ص» واریز میکردم.
وی گفت: در ادامه همسر وی در یکی از خیابانهای مشهد دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل و به بزه انتسابی معترف شد.
به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، سرهنگ صادقی عنوان کرد: همچنین دو متهم به نامهای «ف ظ» و «ح ب» به جرم همدستی در ارتکاب جرم دستگیر و نهایتا متهمان پس از تکمیل پرونده با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند.
نظر شما