۰ نفر
۶ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۴:۰۹
جمع آوری امضا برای الحاق آلاسکا به روسیه

به تازگی صفحه ای در اینترنت با هدف جمع آوری امضا برای الحاق آلاسکا در ایالات متحده امریکا به روسیه ایجاد شده است.

سید علی موسوی خلخالی: به تازگی صفحه ای در اینترنت با هدف جمع آوری امضا برای الحاق آلاسکا در ایالات متحده امریکا به روسیه ایجاد شده است.

به گزارش پایگاه خبری سوری دام پرس، تا کنون 14 هزار نفر بیانیه ای که در این رابطه تهیه شده و خواستار انضمام آلاسکا به روسیه شده است را امضا کرده اند.

آخرین بار کشتی "جبرئیل قدیس" نخستین مسافران اروپایی را در 21 آگوست 1732 در آلاسکا پیاده کرد. این کشتی توسط دریادار میخائیل گفوزدیوف و ایوان فئودوروف، افسران نیروی دریایی روسیه هدایت می شد.

این در حالی است که دولت امریکا با تقاضای اهالی آلاسکا برای اعلام استقلال از امریکا مواجه است و انتظار می رود با رسیدن امضاها به حد نصاب 100 هزار نفر این موضوع تا 20 آوریل مورد بررسی دولت امریکا قرار بگیرد. در همین رابطه سایتی در سایت کاخ سفید راه اندازی شده که اولین نظرسنجی در این زمینه در وب سایت کاخ سفید محسوب می شود.

در سال 2012 نیز 125 هزار نفر با امضای طوماری خواستار اعلام استقلال تگزاس از ایالات متحده شده بودند که با مخالفت صریح مقام های امریکایی و کاخ سفید مواجه شد.

بر اساس اطلاعات سایت ویکی پدیا، آلاسکا بزرگ‌ترین ایالت کشور ایالات متحده آمریکا است که به واسطه معادن غنی و نفت سرشار یکی از ثروتمندترین ایالت‌های این کشور محسوب می‌شود. مرکز آن ژونو و شهرهای مهم دیگر آن فیربنکس، نوم و انکوریج هستند. مساحت آلاسکا در حدود ۱٬۷۱۷٬۸۵۴ کیلومتر مربع است که شامل جزایر الوشن با  بیش از ۱۵۰ جزیره کوچک و بزرگ نیز می‌شود. مرز میان کانادا و آلاسکا از اولین مرزهایی بود که به واسطه مرزبندی مداری شکل گرفت که مشابه آن را در مرزبندی میان مصر و لیبی می توان دید.

در سال ۲۰۰۷ این ایالت تولید ناخالص داخلی برابر با ۴۴٫۵۱۷ میلیارد دلار داشت که تقریباً برابر با تولید ناخالص داخلی کشور بلاروس (۴۴٫۷۴۳ میلیارد دلار) بود.

روسیه آلاسکا را در سال‌های ۱۷۰۰ تحت تسلط خود داشت. روس‌ها با مردمان بومی آن جا روابط تجارتی داشتند، ولی بعداً به دلیل مشکلات مالی حکومت تزاری وقت روسیه و مسائل دیگر اقدام به فروش آن کردند. قرارداد خرید آلاسکا از روسیه نهم آوریل ۱۸۶۷ به تصویب سنای آمریکا رسید و قطعی شد ولی انجام معامله و تحویل آلاسکا از جانب روسیه به آمریکا موکول به تصویب شرایط معامله در سنای آمریکا شد که سنا نیز در جلسه ۹ آوریل خود قرارداد معامله را تصویب کرد.

طبق قرار داد معامله، آلاسکا مهاجرنشین روسیه در قاره آمریکا به مبلغ هفت میلیون و دویست هزار دلار خریداری شد - هر هکتار ۲ پنی (دوصدم دلار). ویلیام سیوارد وزیر امور خارجه کابینه‌های آبراهام لینکلن و اندرو جانسون، روسای جمهوری اسبق امریکا برای خرید آلاسکا تلاش فراوان کرد. وی برای قانع کردن سنای آمریکا به خرید آلاسکا به مبلغی که ذکر شد در نطقی طولانی جزئیات اهمیت منابع زیر زمینی، ماهی گیری و غیره این منطقه وسیع را برشمرد. سناتورها مبلغ خرید را بیش از ارزش اراضی یخ زده آلاسکا می‌دانستند که سرانجام با سخنرانی سیوارد قانع شدند. سیوارد یک سیاستمدار عضو حزب جمهوری خواه آمریکا بود. پولی که بابت خرید آلاسکا از روسیه پرداخت شد در همان سال اول تامین شد و آلاسکا از سال بعد از آن به عنوان یکی از مناطق پر سود برای امریکا تبدیل شد.

اخیرا انضمام کریمه از اوکراین به روسیه به بحرانی تازه در جامعه بین المللی تبدیل شده و بسیاری از این نگرانند که این مساله باعث ایجاد اپیدمی تازه ای برای الحاق دیگر مناطق جهان به روسیه را به دنبال داشته باشد.

52262

کد خبر 346220

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 70
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • میثم IR ۰۴:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    ظاهرا باب شده یه عده اول زمینهاشونو بفروشند بعد از یکی دو نسل دوباره یا با سنگ و چوب و چماق همون زمین رو میخوان پس بگیرن یا با همه پرسیهایی که بیشتر جنبه ی فرمالیته داره!
    • بی نام IR ۰۷:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      78 5
      با بخش اول حرفت بدجور موافقم
    • فربد IR ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      21 39
      دوست عزیز اگر منظورت فلسطین است . که شاید ده درصدش را خریده باشند یا با پول یا حیله و یا زور ولی بقیه اش را با جنگ و زور اسلحه و به دلیل بی غیرتی و بیعرضگی اعراب شکم پرست گرفته اند ( عربستان مصر امارات قطر اردن و...) .
  • بی نام IR ۰۴:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    اميدوارم به ياري پروردگار،همانطور كه شبه جزيره ي كريمه به مام وطن(روسيه) بازگشت،آلاسكا نيز به صاحب اصلي خويش بپيوندد. درود بي پايان بر مردم غيور كريمه كه تودهني محكمي به استكبار و متحدانش زدند.
    • بی نام A1 ۰۷:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      شما هنوز منقرض نشدین؟؟؟
    • كيوان IR ۰۷:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      روس ها درياي خزرتون رو دزديدن.. اس٣٠٠ تحويل ندادن.. ١١ ساله كه براي تحويل دادن نيروگاه بوشهر تاخير كردن كه تيغتون بزنن ولي فقط به خاطر دشمني با يه دشمن فرضي به اسم امريكا حاضريد از دشمن اصليتون حمايت كنيد.. اميدوارم روزي زير چكمه هاي سربازان روس درس خوبي بگيريد تا شايد بفهميد دشمن واقعي كيه.. هرچند بعيد مي دونم حتي اون موقع به خودتون بيايد.
    • عبدالرحمن A1 ۲۰:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
      6 3
      واقعا که روسیه 325000 هزار کیلومتر مربع از خاک ایران رو جدا کرد اونهم نواحی با ارزشی چون قفقاز
  • بی نام A1 ۰۴:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    41 5
    ونسبها همينجورى نصف ايران رو هاپولى كردن
  • امین IR ۰۴:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    اینا نوید ظهور امپراطوری جدید روسیه است چه خوشمون بیاد چه بدمون بیاد
    • بی نام IR ۰۶:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      روسیه تبل تو خالیه این ا هستیم که اونو بزرگش کردیم
    • بی نام A1 ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
      1 2
      حالا تو را سننه؟؟؟
  • بی نام A1 ۰۴:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    اگر بعضی ها ناراحت نشوند ! ایران را به روسیه ملحق کنید
    • بی نام IR ۰۶:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      جداً موافقم.اينجوري ديگه از دست زورگوييهاي آمريكا و اسرائيل راحت ميشيم و تحت حمايت يه قدرت جهاني قرار مي گيريم.
    • بی نام A1 ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      28 14
      اون سی نفری که به کامنت بی نام دوم مثبت دادند چهره واقعی خودشون رو نشون میدن که دردشون استقلال و سر بلندی ایران نیست دردشان ایدئولوژی ضد غربی شان است و برای بقای این ایدئولوژی ماکیاولی وار حاضرند هرچیزی را قربانی کنند و حتی خودشان و وطنشان را به روسیه بفروشند. این سخن که کسی بی شرمانه از الحاق ایران به کشور روسیه بگوید هرگز از سوی حامیان ایرانی غرب و در جهت الحاق اایران به یک کشور غربی مطرح نشده است و حالا باید به عمق مسئله و تیزهوشی کسانی که شعار : "سفارت روسیه لانه جاسوسیه" را سر دادند، باید پی برد.
  • بی نام IR ۰۴:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    22 59
    در ضمن قسمتي از مولداوي هم ساليان پيش از خاك اين كشور جدا شده و خواهان پيوستن به روسيه هست.
  • علی IR ۰۴:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    35 11
    هه هه!!
  • بی نام A1 ۰۴:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    84 6
    جمعیت الاسکا 800 هزار نفر و جمعیت تگزاس 26 میلیون نفر هست لطف کنید وقتی خبری می دهید امار کلی اون کشور رو بدهید
  • بی نام A1 ۰۴:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    و طبق معمول سايت غير زرد خبرآنلاين دايه مهربانتر از مادر شده از شهروندان آلاسكا و تكزاس ميخواد به اصول فدراليسم و آمريكاي متحد پايبند باشند و در اين راه جانفشاني ها مي كند. البته پوريا ناظمي هم بيكار نمينشيند و يه جورايي ثابت ميكند كه اصلا از ابتداي خلقت آلاسكا بخشي از خاك آمريكا بوده و اينايي كه ميخوان از آمريكا جدا بشن مشتي ياوه گو بيش نيستن و در اين راه از نيل آرامسترانگ و دوستانش در ناسا كمك ميگيره
  • بی نام A1 ۰۵:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    ای ول بابا... دیگه اینو فکرشم نمیکردم. روسها دارن همینجور میزنن تو دهن آمریکا
  • بی نام FI ۰۵:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    50 16
    امكان نداره!!
  • كيوان A1 ۰۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    هر روز يه جك جديد!
  • بی نام A1 ۰۵:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    پوتین می تازد اوباما می بازد!
  • بی نام US ۰۵:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    آمریکا خاکش رو به این راحتی از دست نمیده. مگه دریای خزر هستش که مفت بدن بره.
    • بی نام IR ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      مقصر این ها جرج بوشه که چندین سال آمریکا رو درگیر افغانستان و عراق کرد و آمریکا کمتر به فکر تقابل با روسیه بود
    • بی نام IR ۰۶:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      مگه نظر مردم تعیین کننده نیست؟
  • حامد A1 ۰۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    در سال 2012 نیز 125 هزار نفر با امضای طوماری خواستار اعلام استقلال تگزاس از ایالات متحده شده بودند که با مخالفت صریح مقام های امریکایی و کاخ سفید مواجه شد. امریکایی که مدعی آزادی بیان و عقیده هست چطور وقتی منافعش باشه همه اینا رو بیخیال میشه؟؟!! اگه نصف این تعداد در یه جایی مخالف امریکا طومار امضا زده بودن امریکا ازشون حمایت کرده بود. واقعا جلب بودن تا چه اندازه؟؟!!
    • بی نام US ۰۶:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      93 10
      هر ایالتی در آمریکا فرماندار و معمولا پارلمان مستقل داره. مساله اینه که آیا پارلمان تگزاس درخواست جدایی کرده که فکر نکنم. 125 هزار نفر یک درصد هم نمیشن!!! بعدش هم هنوز مساله جدایی در عرف و قوانین جهانی جزو حقوق بشر حساب نمیشه وگرنه تا الان هزاران کشور داشتیم.
    • بی نام IR ۰۶:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      این چه استدلالی است؟ اگر مردم بخی از ایران خواستار جدایی شوند ما باید گوش کنیم؟ یک جوری حرف بزنید که بعدا برای ایران دردسر نشود!!!
  • علی A1 ۰۵:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    به نظرم باید چنین کار مشابهی انجام شود برای الحاق بحرین به ایران.........................
    • بی نام DE ۰۷:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      ول کن بابا بزار اون بدبختا زندگیشون رو بکنند
  • امیررضا A1 ۰۵:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    ایران هم باید از فرصت استفاده کند و مناطق از دست رفته در قرارداد ترکمنچای( آذربایجان، ایروان، گنجه تا نواحی قفقاز شمالی) گلستان (نواحی شمال خراسان شامل بخشهایی از ترکمنستان) قرارداد پاریس (نواحی غربی افغانستان کنونی شامل هرات و سرشاخه های رودخانه های هیرمند) را مطالبه کند و از طریق همه پرسی به جغرافیایی ایران بزرگ ضمیمه کند. اما ما در خوابیم افسوس!!!! درود بر روسیه که هر چه می خواهد می کند!!
    • فرزند ایران IR ۰۶:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      میخوای هند و پاکستان و عراق و ترکیه و همون مقداری که از ایران باستان بجای مونده رو طلب کنیم ؟ کی گفته کشور باید نصف دنیا بشه همین و که داریم نگه داریم خیلیه ضمنا انضمام خاک هزینه هایی داره که مردم ما طاقت اون رو ندارن
    • بی نام IR ۰۶:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      همینی که هست رو نگه داریم!!! پس گرفتن بقیه پیشکش !!!!!!!!!!!!!!!!
    • بی نام IR ۰۶:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      درود بر روسیه؟؟ می خوای ایران رو هم ضمیمه روسیه کنیم؟
    • بی نام EU ۰۶:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      54 77
      جهت اطلاع شما و دوستان بسیاری از این مناطقی که نوشتید در دوره ای خاص بر اثر جنگ ضمیمه خاک ایران شده بودند و در اصل برای خودشون زمانی امپراطوری یا کشور بودند, اینکه مثلا برای یک دوره 50 ساله کشوری ضمیمه کشور دیگری بشه دلیلی برای ادعای مالکیت بر اون کشورها نیست همونطور که همون کشورها تحت مالکیت روسیه هم نموندن
    • بی نام IR ۰۶:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      تو فرض کن افغانستان رو چسبوند به ایران ,می خوای باهش چی کار کنی؟
    • آیدین A1 ۰۶:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      طبض خبری که به دستمون رسیده گویا نوادگان چنگیز در مغولستان و اسکندر در مقدونیه هم خواستار همه پرسی برای الحاق ایران به سرزمین باستانیشون که توسط عده ای از حاکمان بی عرضشون از خاک وطنشون جدا شده , شدند.
    • بی نام IR ۰۶:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      اون سرزمينها ديگه تحت تملك روسيه نيستند كه داريد منتش رو سر پوتين مي گذاريد.اگر مردمان و حكومتهاي كشورهاي آذربايجان و گرجستان و ... واقعاً تمايل داشته باشند به ايران بپيوندند،اين امر از طريق برگزاري رفراندوم زير نظر سازمان ملل امكانپذير هست.ولي مسأله ي اصلي اين است كه مردمان اين كشورها تمايلي به پيوستن به ايران ندارند و استقلال خودشان را ترجيح مي دهند.
    • بی نام A1 ۱۸:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      17 7
      امیر رضای عزیز! وطن پرستی شما را ارج مینهم. اما این مناطقی که شما اسم بردی الان خودشون یه کشور مستقل هستن. اکثر اونهایی که در کریمه بودن خودشون رو روس میدونستن و میخواستن ضمیمه روسیه بشن. آذربایجان و ایروان و ترکمنستان نه خودشون رو ایرانی میدونن نه تعلق خاطری به ایران دارن. روسیه هم با زور ارتش نتونست کریمه رو ضمیمه کنه. اگه طرح در رفراندوم رای نمیاورد روسیه کاری نمیتونست کنه. سیزده بدر خوبی داشته باشین. سال نو مبارک.
  • كامران IR ۰۵:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    خواهش مي كنم صفحه اي براي الحاق سرزمينهاي غصب شده ايران از طرف روسيه ايجاد فرماييد مطمئنا مردم فهيم ايران پاسخ درستي به روسيه خواهند داد
    • علي GB ۰۷:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      دوست عزيز نيم وجب باش، مرد باش!!! ما از پس 1648 هزار كيلومتر مربع رو بر نميايم. البته منظورم اين نيست كه نميتونيم ازش مراقبت كنيم چرا كه تو جنگ نشون داديم از جون و دل واسش مايه مي زاريم ولي بهره بردن از منابع به نحو صحيح و قدرت علمي فرهنگي بودن ...... . داشتم به اين فكر مي كردم كه مالزي كه كشوري تقريبا پيشرفته اي هست در ماجراي گم شدن يك هواپيما چگونه زمين گير و ناتوان نشون داد و دست به دامن غرب و كشور هاي درست و حسابي شده. منم مي گم بايد درست و حسابي بشيم حتي اگه مساحتمون اندازه فرانسه يا ژاپن باشه.
    • بی نام IR ۱۴:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      31 6
      دوست عزیزشما می دانی کدام سرزمین ها توسط روس ها اشغال شده است ترکمنستان اینک کشوری مستقل است وتحتحاکمیت روسیه نیست همین مسیله درباره تاجیکستان وآذربیجان وارمنستان صادق است پس برای الحاق مانع ایران روسیه نیست بلکه عدم تمایل خود مردم تاجیکستان - ترکمنستان - ارمنستان وآذربایجان است اینک ادعا کها نید مثلا چند قرن قبل روس ها حمله کردند خب برادر من اعراب - ترکان عثمانی - مغول ها وتاتارها هم به ما حمله کردند حتی انگلیسی ها .وپرتغالی ها ویونانی ها وهمین آمریکایی ها اون وقت چرا شما تنها به روس ها گیر دادی
    • 90 A1 ۱۶:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      45 5
      که چی بشه کامران خان ؟ که این افتخار نصیبشون بشه که بیان پراید 20 میلیونی سوار بشن ؟ دلت خوشه ها
    • بی نام IR ۱۹:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      35 3
      دوست من! سرزمین های غصب شده توسط روسیه الان واسه خودشون کشوری شدن...
    • بی نام IR ۲۰:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      40 4
      خیلی ببخشید به شما چه ربطی داره وقتی مردم همون منطقه های جدا شده نمیخوان به ایران بپیوندند ؟؟؟؟؟
  • جواد A1 ۰۵:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    18 72
    پس چرا کاخ سفید نظرسنجی استقلال این منطقه استراتژیک رو در وب سایتش قرار داده در حالی که با نظرسنجی استقلال تگزاس مخالفت کرده بود؟!
    • بی نام A1 ۱۸:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      10 4
      چون تگزاس زادگاه خونواده بوش هست. با زادگاه بوش نمیشه از این شوخیها کرد.
  • حامد IR ۰۶:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    83 79
    تقابل روسیه و آمریکا به سود ایران است
    • بی نام IR ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      66 18
      صد در صد.کلا تقابل غرب با روسيه خيلي به نفع ايرانه خصوصا اينکه غرب گاز ميخواد و روسيه بهشون نميده و ايران بيشترين منابع گازي رو داره و ميتونه پا تو کفش روسيه اي کنه که صد ها ساله پا تو کفش ما کرده.آمريکا و غرب و ايران اگر واقعا عاقل و سياستمدار باشن و ضد هم کار نکنن و دشمن همديگه نباشن ميتونن روسيه رو زمين گير کنن چون ايران استراتژيک ترين کشور دنيا هست و بدون هيچ نيرويي هم ميتونه براي روسيه خطر ساز باشه.البته منظور من همش جنگ نبود بلکه با سياست.
    • بی نام IR ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      90 7
      بشرطی که ایران سیاست و زرنگیش روداشته باشه تا از آبی که داره گل آلود میشه ماهی بگیره اونم ماهی های چاق و چله غربی نه مردنی هایی مثل کره شمالی و کوبا و ...
  • بی نام GB ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    یک همه پرسی وا سه چچن هم بزارین. مسئولین چرا رسیدگی نمی کنند آخه!!!!!!!!!!!!!!!
  • بی نام A1 ۰۶:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    امریکا نیازی به جنگ با روسیه ندارد. با تحریم کمر بدخواه ها رو می شکنه. الان روسیه تنهاست. فقط افغانی ها الحاق کریمه رو پسندیده.
  • بی نام A1 ۰۶:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    الاسكامگه ديوونه است امريكاروول كنه!بشه خاك روسيه؟؟؟برعكسش اگه بودميشدباوركرد!
  • رامسری IR ۰۶:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    80 19
    با این همه طرفدار روسیه که تو کشور داریم هیچ گزندی به این مملکت نمیرسه اینا همونایین که وقتی صحبت تقابل با غرب میشه دم از غیرت و وطن پرستی میزنن.متاسفم
  • رام رام A1 ۰۷:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    123 2
    يه نظر سنجي تو ٩٠ بزاره واسه الحاق آلاسكا به ايران يه ساعته يه ميليون امضا آمادست
  • بی نام EU ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    61 18
    ما هم خواستار همه پرسی الحاق سرزمینهای از دست رفته ایران که با زور و تزویر توسط روسیه غصب شد باید به ایران برگردد البته اگه مقامات عالی کشور ی وقتی خدای ناکرده بخوان یکم روسیه رو ناراحت کنند
    • بی نام A1 ۱۸:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
      12 5
      فکر کردی مردم باکو میخوان به ایران ملحق بشن ؟ اها نکنه میخوای واسه اونا رای گیری کنی ؟
  • باتعصب IR ۰۷:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    71 11
    بابا چرا راجع به خاک های از دست رفته ایران انقد زور می زنین؟؟؟مگه این همه خاک داریم چقد پیشرفت کردیم که؟؟؟کشورهای اروپایی رو ببینین ، یه ذره کشور ولی نمونه...گیریم که خاکهای از دست رفته برگشت که چی؟؟؟
  • بی نام IR ۰۷:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    70 13
    ما ایران فعلی رو بچرخونیم هنر کردیم بحرین پیشکش!
  • بی نام GB ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    10 12
    روسهارو دست کم نگیرید. اونها از آمریکاییها عاقل تر وخطرناک ترند.بهتر با روسها هم پیمان باشیم تا با آمریکاییهای بی عقل. آدم عاقل همسایه اشو با خودش دشمن نمی کنه.
    • بی نام A1 ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۸
      5 9
      اگه عقل داشتند که اتحاد شوروی از هم نمی پاشید.طبق امار بهداشت جهانی بیش از 50 درصد روسها اعتیاد به مصرف وودکا دارند.
  • محسن A1 ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    10 4
    این منابع خبر رو هم اعلام کنید مطمئن هستم هیچ وفت اهالی آلاسکا آمریکا رو ول نمکنن برن سراغ روسیه
  • بی نام IR ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    18 11
    هرکاری هم کنن حتی اگر خود مردمشون هم بخوان نمیتونن چون امریکا الاسکا رو از روسیه خریده درضمن به غیر از اینها باید با ارتش امریکا و همین طور ناتو روبه رو بشه
  • بی نام A1 ۱۸:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    24 7
    همین اهالی خود روسیه مانند چچن ها اینگوشها تاتارهای کازان واهالی قره داغ مخالف روسیه هستند واگر حق برگذاری رفراندوم داشته باشند همین امروز از روسیه جدا می شوند.خواهشا چاپ کنید
  • بی نام A1 ۰۰:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
    29 14
    روسیه بشین . اینقدر بپر بپر نکن. پا می شن ها...!
  • شجاع الدین IR ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۸
    7 4
    ساکنین اصلی کریمه تاتارها هستند که پس از پایان جنگ دوم جهانی توسط استالین به آسیای میانه کوچانده (تبعید) شده اند که به تدریج درحال مراجعت هستند.روسها و اوکرایینیهای ساکن در کریمه مهاجرانی هستند که پس از اخراج تاتارها توسط استالین برای پرکردن خلا آنان به این سرزمین کوچانده شده اند .به عقب تر که برگردیم همین تاتارها نیز قبایل ترک آسیای میانه بوده اند که با استیلا بر این سرزمین مردم بومی را حذف کرده اند . لذا مراجعه به تاریخ در اینگونه موارد نمی تواند حقی ایجاد کند .که اگر ایجاد میکردطبیعتا باید اروپاییها سرزمین ترکیه فعلی را که زمانی بیزانس نامیده می شد از ترکهای سلجوقی پس بگیرند.مرزها ساخته وپرداخته طمع انسانهاست وخداوند هیچ مرزی برزمین ترسیم نکرده است
  • بی نام IR ۱۷:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۸
    4 7
    تمام خاورمیانه برای ایران است باید پسش بگیریم وتمام کشورهایی که ازشوروی جدا شدند
  • بی نام RO ۱۸:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۸
    3 1
    اگه با رفراندوم باشه، و این رو حق هر شخص و ملتی بدونیم فکر کنم اینطوری به جای کشور گشایی فقط ایران کوچکتر میشه!!
  • بی نام A1 ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    1 4
    یه سایتم ما بزنیم برای جمع آوری امضا واسه پیوستن موسکو به ایران.
  • حسینی A1 ۲۱:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
    4 6
    زنده باد روسیه پوتین

آخرین اخبار