وقتی روزنامه‌ها در روز 28 اسفند 92 تعطیل شدند، به نظر می‌رسید دیگر پرسپولیس حاشیه و خبر دندان‌‌گیری نداشته باشد ولی این فقط یک تفکر ساده‌لوحانه بود.

کاوه علی‌اسماعیلی: در آخرین دیدار (تدارکاتی) پرسپولیس در سال 92، پیام صادقیان و رضا حقیقی دو هافبک این تیم به شدت از خجالت هم درآمده و در زمین بازی، یکدیگر را زیر باد مشت و لگد گرفتند. این صحنه‌ها به قدری زننده و زشت بود که حتی علی دایی نیز از دیدن آن متعجب و متأسف شده بود. دو هافبک جوان پرسپولیس، بدون در نظر گرفتن جایگاه اجتماعی و ورزشی‌شان، طوری یکدیگر را کتک زدند که انگار با هم دشمنی قدیمی داشتند و...  البته یکی، دو روز بعد با هم آشتی کردند ولی این مسائل نیز نمی‌تواند از سنگینی بار آن درگیری بکاهد. یک اتفاق بسیار تأسف‌برانگیز در تیمی که تا رسیدن به قهرمانی لیگ، فاصله زیادی ندارد. دایی نیز فوراً از کمیته انضباطی باشگاه خواست به این مسئله رسیدگی کند و پس از یکی، دو روز، اعلام شد از قرارداد هر دو بازیکن، 15 درصد کسر شده است.

*ماجرای نیلسون نیز مشکل دیگری برای پرسپولیسی‌ها بود. قبل از اتمام سال نوشته بودیم مدیربرنامه‌های پرتغالی که از سوی یک آژانس نقل و انتقالات کانادایی به پرسپولیس پیوست، به خاطر عدم دریافت 10 درصد حق مشارکت در این انتقال، با نامه‌نگاری به فیفا درخواست لغو مجوز ادامه فعالیت نیلسون در پرسپولیس را داشت. نیلسون بدشانسی‌های دیگری هم آورد؛ ماشین کرایه‌ای خود را از دست داد و صاحبخانه‌‌اش به علت عدم تسویه‌حساب، تهدید کرد که او را از این آپارتمان بیرون می‌کند!

*خرید بلیت سفر به رشت، حاشیه دیگری بود. مسئولان باشگاه روز ششم فروردین ساعت۷ صبح برای سفر به رشت بلیت گرفته بودندکه دایی با این ساعت سفر مخالفت کرد. باشگاه مجبور شد پرواز چارتر بگیرد اما پولی برای بازگشت در حساب تیم نبود تا سرخپوشان زمینی به تهران برگردند.

*کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در نهایت اعلام کرد هواداران داماش می‌توانند بازی با پرسپولیس را از نزدیک تماشا کنند و این یعنی حکم محرومیت تماشاگران داماش برداشته شد تا شوک دیگری به پرسپولیس وارد شود.

*محمد عباس‌زاده، یک جشن سه امتیازی را در روز 7 فروردین برای پرسپولیس به راه انداخت. او گل بسیار حساسی به ‌ثمر رساند، در رشت دروازه داماش را به زیبایی گشود و کار را تمام کرد. پرسپولیس حالا به همراه فولاد خوزستان مدعی اول قهرمانی است.

*همزمان با برد سرخپوشان، این تیم در یک‌قدمی کسب سهمیه آسیایی قرار دارد. حالا خوشحالی هواداران چندبرابر گذشته است.

*مصدومیت پیام صادقیان، ضربه دیگری بود که به پرسپولیس وارد شد. این بازیکن از ناحیه زانو به شدت دچار مصدومیت شده و مشخص نیست به بازی‌های بعدی پرسپولیس می‌رسد یا نه.

*یک روز قبل از سیزده بدر، بازیکنان وقتی فهمیدند خبری از پول نیست، با عصبانیت (بخوانید به حالت قهر) زمین تمرین را ترک کردند.

*پاداش 150 میلیون تومانی پیروزی مقابل داماش را نیز حسین هدایتی با درخواست علی دایی پرداخت کرد! هدایتی همچنان قول داد در صورت دو برد آینده، دو برابر این مبالغ را خواهد داد.

*دیروز نیز خبر تلخی به دست‌مان رسید. دو نفر از اقوام نزدیک محمد عباس‌‌زاده مهاجم جوان و آینده‌دار پرسپولیس، به خاطر گازگرفتگی از دنیا رفتند. این خبر مهلک، آخرین ضربه‌ای بود که به بدنه پرسپولیس خورد. 

252 41

 

 

کد خبر 347477

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین