پیام لاریجانی به مناسبت آزادی مرزبانان :لزوم برخوردقاطع دستگاه​ های امنیتی و انتظامی با تحرکات مرزی

علی لاریجانی رئیس مجلس در پیامی از خبر آزادی مرزبانان ایرانی ابراز شادمانی و مسرت کرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از خانه ملت پیام رییس مجلس شورای اسلامی بمناسبت آزادی مرزبانان ایرانی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم آزادی مرزبانان رشید و غیور کشورمان که چندی قبل توسط گروهک های تروریستی به اسارت گرفته شده بودند و موجب نگرانی و رنجش ملت بزرگ ایران را در این ایام آغاز سال جدید موجب شده بود، باعث خوشحالی و مسرت گردید. متاسفانه این اولین بار نیست که ملت شریف ایران از سوی گروهک های تروریستی مورد صدمه و آسیب قرار می گیرد و این دشمنان کوردل هنوز باور نکرده اند اقدامات خصمانه آنان خللی در اراده و ایمان انقلابی مردم کشورمان نخواهد گذاشت.

جوانان مرزبان عزیزمان در این مدت شرایط سختی را تحمل کردند و مردانه و پراستقامت ، سرانجام با افتخار به دامن میهن بازگشتند. لازم است دستگاه های امنیتی و انتظامی ضمن بررسی و پیگیری چگونگی وقوع این حادثه ، با دقت و هوشیاری، تمامی تحرکات در مناطق مرزی را زیر نظر داشته باشند و با هرگونه تعدی و اقدامی علیه مرزهای قانونی کشور برخورد قاطعانه کنند. همچنین ضرورت دارد دولت پاکستان با تشدید مراقبت ها و حفاظت از مرزهای خود مانع جولان اشرار و گروه های تروریستی شود.

اینجانب از سوی خود و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک بازگشت این قهرمانان وطن ،توفیقات مرزبانان و پاسداران غیور کشورمان را از خداوند متعال مسئلت میکنم.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی

2929

 

 

کد خبر 347761

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی IR ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۷
    8 13
    درود بر شما مرد بزرگ و مرزبانان عزیز و نجات یافته از این گروهک منفور و خواهان سرنوشت جمشید دانایی فر هستیم لطفا ما را از نگرانی رها سازید !
    • هادی IR ۱۶:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۷
      0 0
      چی میگی شما یادت رفت 10 روز پیش عضوو کمیسیون امنیت مجلس گفت مافعلا در تعطیلات هستیم و از سرنوشت دقیق جمشید دانایی فر اطلاعی نداریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • احمد A1 ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۷
    0 0
    برخورد قاطع دستگاه محترم قضایی
  • بی نام IR ۱۷:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۷
    0 0
    جالبه قهرمانانی که بدون شلیک یک گلوله اسیر شدند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین