۰ نفر
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۳
تبلیغات در نمایشگاه کتاب چقدر آب می خورد؟

قیمت بنرهای تبلیغاتی و رادیویی، نمایشگاه کتاب امسال، تعجب بسیاری از غرفه‌داران و ناشران حاضر در نمایشگاه را برانگیخته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، طبق گفته غرفه‌داران و ناشران، قیمت یک بنر تبلیغاتی در محوطه شبستان مصلی، بین ۵ تا ۱۰ میلیون عنوان شده است.

همچنین قیمت اعلام نام ناشر به شکل صوتی و از طریق رادیوی نمایشگاه ۴میلیون ۳۰۰ هزار تومان است.

مصلی تهران برای بنرهای تبلیغاتی در محوطه بیرونی نمایشگاه نیز، قیمتی تا پایه ۲۰ میلیون تومان از ناشران درخواست کرده است.

اگرچه مسئولیت این موضوع بر عهده وزارت ارشاد نیست و قیمت تبلیغات و فروش مواد غذایی را مسئولان مصلی تهران تعیین می‌کنند، با این حال حسین صفری، مدیر کمیته اجرایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب می‌گوید این موضوع را پیگیری خواهد کرد.

او در این‌باره به خبرآنلاین گفت: «مواد تبلیغاتی و فروش مواد غذایی در نمایشگاه کتاب تهران، به عهده مسئولان مصلی تهران است. در عین‌حال تاکنون اعتراضی از سوی ناشران مبنی بر گران بودن تبلیغات به ستاد نرسیده است. با این حال، ارشاد حتما این موضوع را پیگیری خواهد کرد.»

بیست‌وهفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، این روزها در مکان مصلی تهران در حال برگزاری است. 

57۲۴۴

کد خبر 352741

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۲
    32 1
    و هیچ انتشاراتی پول چنین تبلیغی را ندارد به جز انتشارات کمک آموزشی
    • بی نام A1 ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۲
      24 1
      و البته ناشران دولتی
  • بی نام A1 ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۲
    13 1
    تو مصلی نمایشگاه میذارن، پول تبلیغات هم میگیرن
  • نقی IR ۱۸:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
    0 0
    چند سال پیش که این نمایشگاه رفته بودم یکی از انتشاراتی های کمک آموزشی با وعده مبلغ نقدی به نفر اول کنکورهای آزمایشی خودشون کلی قشقرق راه انداخته بودن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین