ایسنا نوشت:

رئیس دانشگاه شیراز گفت: این دانشگاه به هیچ عنوان در لغو برنامه سخنرانی آقایان عارف و توفیقی نقشی نداشته و برنامه را لغو نکرده است.

دکترمجید ارشاد لنگرودی در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سئوالی در خصوص علت لغو دو برنامه سخنرانی در این دانشگاه، گفت: از علت لغو برنامه‌ها بی‌اطلاع هستم و بهتر از تشکل‌هایی که برنامه‌ریز بوده‌اند در این خصوص پاسخ دهند.

او وجود هرگونه فشاری از سوی فرد یا تشکلی خاص برای لغو این برنامه‌ها را رد و گفت: هیات سه‌نفره دانشگاه شیراز درخواست تشکل‌های دانشجویی را در خصوص حضور و سخنرانی افراد، بررسی کرده و بعد از مطابقت با قوانین و دستورالعمل‌ها، مجوز لازم را صادر می‌کند.

ارشاد گفت: هیات سه‌نفره دانشگاه شیراز برای برگزاری هر دو برنامه یاد شده، مجوز صادر کرده است.

او با بیان این که هیچ نهاد و ارگانی در خصوص اجرا شدن یا نشدن برنامه در این دانشگاه دخالتی نداشته و ندارد، گفت: اگر شخص مدعو به لحاظ قانونی مشکل و محدودیت و ممنوعیتی نداشته باشد، ما برای صدور مجوز منعی نداریم، مگر نهادی قانونی منعی داشته باشد.

ارشاد یادآور شد: شاید مدعوین در خصوص حضور در دانشگاه شیراز و سخنرانی با مشکلی مواجه بوده‌اند، در کل از علت برگزار نشدن این برنامه‌ها اطلاعی ندارم.

45231

 

کد خبر 355117

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بي نام A1 ۰۳:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۵
    7 1
    چه بده اگه رييس يه دانشگاه انقدررر غيرمطلع باشه
  • بی نام A1 ۰۳:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۵
    6 1
    این چه وزریری است که برای سخنرانی اش زیر دستش رئیس دانشگاه باید مجوز بدهد آیا واقعا همه چیز بهم ریخته است؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین