صادق کرمیار، نویسنده و رئیس سابق کارگاه قصه و رمان حوزه هنری، با اظهار بی‌اطلاعی از محتوای نامه نویسندگان به رئیس‌جمهوری عنوان کرد: لحن این نامه با روحیات من سازگاری ندارد.

در پی انتشار نامه ای از سوی چند نویسنده خطاب به رئیس جمهور در خصوص بنیاد ادبیات داستانی و اظهار نگرانی از الحاق شعر به بنیاد ادبیات، بعد از آنکه نرگس آبیار امضای خود در پای این نامه را تکذیب کرد و چند نویسنده دیگر نیز از محتوای آن اظهار بی اطلاعی کردند، صادق کرمیار نیز به این نامه که متن آن در یک خبرگزاری منتشر شده، واکنش نشان داد.

کرمیار به ایبنا گفت: به دیدگاه دوستانی که نامه به رئیس‌جمهوری را تنظیم کردند احترام می‌گذارم اما درباره امضاء خودم باید بگویم دیروز برای کاری در بیمارستان بودم که با من تماس گرفته شد و به من گفتند محتوای نامه تقویت بنیاد ادبیات داستانی است. من اطلاعی از متن نامه نداشتم اما از جایی که با تنظیم‌کنندگانش آشنایی داشتم و همیشه برای این عزیزان احترام قائلم، با امضای آن موافقت کردم.

نویسنده «نامیرا» ادامه داد: من امروز نامه را خواندم و متوجه شدم در آن توصیه‌هایی به رئیس‌جمهوری شده است. باید بگویم لحن نامه با روحیاتم سازگاری ندارد،‌ من اهل توصیه و پیشنهاد نیستم و در واقع اصلاً روحیه نامه‌نگاری ندارم.

وی درباره محتوای نامه توضیح داد: می‌توان راجع به پیشنهادهایی که در نامه ذکر شده است گفت‌وگو کرد. این حرف‌ها باید در یک جمع کارشناسی تحلیل شود و اگر تبعاتی نداشته باشد، عملی کردن آن‌ها نتایج خوبی به بار خواهد آورد.

کرمیار با اشاره به بخشی از نامه که بر تنفیذ امور مربوط به داستان و داستان‌نویسان به بنیاد ادبیات داستانی تاکید داشت، اظهار کرد: باید مشخص شود که چه کاری را می‌توان به نویسنده‌ها واگذار کرد. کار نویسنده نوشتن است اما این‌که یک تشکل صنفی برای داستان‌نویسان ایجاد شود،‌ اتفاق خوبی است.

خالق رمان «درد»‌ اضافه کرد: تاکید می‌کنم دوستانی که نامه را تنظیم کردند همواره برای من قابل احترامند. آن‌ها دیدگاه‌های خوبی در زمینه ادبیات داستانی دارند. من محتوای نامه را نخوانده بودم و فقط لحن آن با روحیه من سازگاری ندارد.

6060

 

کد خبر 357083

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین