نماینده مجلس سوریه با انتقاد از تبعیت برخی دولت های عربی از آمریکا و بی توجهی به ملت فلسطین، از ملت های عرب خواست به حمایت از فلسطینیان تحت محاصره غزه اقدام کنند.

"محمد حبش" در گفت وگو با شبکه خبری "العالم" از دمشق پایتخت سوریه، اظهار داشت: در حالی که این افراد از آن سوی آبها برای ابرازهمبستگی با فلسطینیان نوار غزه و برای کمک رسانی به آنها با کاروانی از کمک های انسانی وارد این منطقه شدند؛ اما استبداد رژیم های عرب و همکاری آنها با طرح های آمریکا در منطقه باعث شده است تا این رژیم ها حمایت از برادران مسلمان خود در غزه را نوعی نافرمانی از دولت آمریکا به شمار آورده و از این اقدام پرهیز کنند.

حبش با هشدار به برخی حاکمان عرب از جمله مصر مبنی بر این که ماندن در قدرت برای آنها ابدی نخواهد بود؛ تاکید کرد که آنها بر خلاف اسلاف خود در حال طی مسیر هستند و چهره ای بسیار زشت از رژیم های عرب را ترسیم کرده‌اند.

کد خبر 35775

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین