وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تسویه حساب کامل بدهی دوره های گذشته نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به ناشران خارجی خبر داد و گفت: مجموع این بدهی 6 میلیون یورو بوده که قبلا 2 میلیون یورو آن تسویه شده است.

به گزارش خبرآنلاین، جنتی در حاشیه مراسم رونمایی از دانشنامه مطبوعات ایران از پرداخت 4 میلیون یورو بدهی ناشران خارجی نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.

این بدهی میلیاردی، مربوط به بیست و چهارمین و بیست و پنچمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران است و علت آن نیز عدم تفاهم بانک مرکزی و بانک عامل در پرداخت ها بوده است.

وزیر ارشاد البته ابتدای اردیبهشت امسال گفته بود: ما حدود ۶ میلیون یورو به ناشران خارجی بدهکاریم که در طول ۵-۶ ماه گذشته هم تلاش های زیادی شده و هم بانک مرکزی و هم بانک عامل در این زمینه تعهد کرده اند که پرداخت ها صورت گیرد اما به دلیل اختلافات بین بانک مرکزی و بانک عامل مشکلاتی در مورد نحوه پرداخت این بدهی پدید آمده است.

پرداخت کامل این بدهی در حالی امروز توسط وزیر ارشاد تایید شده که طی گفته مسئولان قرار بود تا پایان تیر، تکلیف این بدهی یکسره شود.

 

6060

کد خبر 360609

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
    6 0
    واقعا يك افتضاح تمام عيار دولت قبل به بار آورده يعني چي كه دولت جديد بايد بدهي هاي دولت قبل رو پرداخت كنه ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین