ایلنا نوشت:

 حجت‌الاسلام والمسلمین سید هادی خامنه‌ای در دیدار با شورای جوانان احزاب اصلاح‌طلب که عصر روز گذشته در پژوهشکده تاریخ اسلام صورت گرفت، با اشاره به رشد گروه‌های افراطی و تروریستی در منطقه و جریان داعش در عراق گفت: بسیاری از دلسوزان جامعه معتقد هستند که باید وحدت و اتحاد را در جامعه تحکیم بخشید و راه برخورد با این فتنه‌گری‌ها وحدت است اما این توصیه کردن‌ها کافی نیست و برای ایجاد عملی وحدت باید راهکارهای عملی هم داد.

وی با بیان اینکه باید در جامعه همدلی و همبستگی عمیق بوجود آوریم، اظهار داشت: عده‌ای با کوبیدن بر طبل توخالی فتنه و فتنه‌گری و تکرار این شعار در حال نان خوردن هستند و در واقع در حال فتنه‌گری واقعی‌اند.

رئیس مجمع نیروهای خط امام ادامه داد: ما باید به هر شکل به دنبال ایجاد همبستگی باشیم ولو اینکه در این همبستگی ممکن است بخشی از منافع و نظرات شخصی‌مان را کنار بگذاریم و این کنار گذاشتن به معنای عدول از ارزش‌ها و اعتقادات نیست.

این نماینده ادوار مجلس با تاکید بر اینکه ما باید مسائلی که موجب ایجاد مشکلات و بن‌بست‌هایی در کشور شده را حل کنیم، تصریح کرد: یکی از این مشکلات، مسئله حصر برخی از فعالان سیاسی است که باید رفع حصر صورت بگیرد و زندانیان سیاسی نیز به حقوقشان برسند و مشکلات آنها حل شود.

خامنه‌ای با بیان اینکه راه‌حل نهایی در رفع مشکلات اقتصادی هم ایجاد همبستگی در جامعه است، به مذاکرات هسته‌ای اشاره کرد و افزود: خوشبختانه چون در مذاکرات افراد کارآمدی حضور دارند، شاهد تاثیرگذاری و روبه جلو بودن مذاکرات هسته‌ای هستیم اما یکی از شرایط قوی بودن و موفقیت یک عقبه کارا و قوی است و آن عقبه هم رفع مشکلات داخلی است.

رئیس مجمع نیروهای خط امام در پاسخ به سوال یکی از حضار مبنی بر اینکه آیا اخباری مبنی بر اینک شما مسئولیت کمیته‌ای در مجمع روحانیون را برای انتخاب افرادی برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری را برعهده گرفته‌اید، صحت دارد؟ بیان کرد: این خبر به هیچ‌وجه صحت ندارد چرا که من عضو مجمع روحانیون نیستم و فقط در یک مدت کوتاه و آن‌هم در زمانی که آقای کروبی، دبیرکلی آن را برعهده داشت در جلسات آنها حضور پیدا می‌‌کردم.

 

1717

کد خبر 360894

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی IR ۰۷:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
    به این میگن انسان میانه رو...
    • کارگر شرکتی بدبخت A1 ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
      احمدی نژاد اوایل و اواخرش شرف داشت به به این دولت ها... خبر انلاین نامردی نکن بچاپ بعد صدتا پیامم که نمیچاپی
    • محسن 121 IR ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
      19 79
      با سلام ،سوال من این جاست که مگر فتنه 88 واقعی نبود حاجی.
  • بی نام RO ۱۱:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
    46 9
    حتما بايد داعش بياد كه بدونيم بايد متحد باشين
  • فرهاد IR ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
    سلام یکی به این آقا هادی بگه اگه جلو این فتنه گرها با حضور به موقع مردم و راهنماییهای رهبر کبیر امام خامنه ای گرفته نمیشد وضعیت کشور ما هم کمتر از عراق و سوریه نبود. لطفا کمی دقیق تر نگاه کنید .اگر فتنه نبود پس چه بود ؟اسناد سرمایه گذاری آمریکا و انگلیس ،حمایت مستقیم اسراییل و.... برای اثبات کافی نیست .البته به نظر من هم بر خی از اصحاب فتنه فریب خوردند و بسیاری نیز با اصل اسلام و ایران سر جنگ دارند و در واقع پیاده نظام استعمار و استکبار جهانی در ایران هستند.از دوست عزیز حسین آقا هم خواهش میکنم تصور اشتباه نکنند .داعش ساخته آمریکا و اسراییل و انگلیس است مثل القاعده و .... و به نظر من برخورد قاطع با نقض کنندگان امنیت ملی افراط نیست بلکه عین عدالت است .تا حالا هم خیلی در حق شون گذشت کرده اند.
    • بی نام IR ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
      51 11
      یکی هم باید به شما بگه ، این که کشور رو به هم بزنی یه چیزه و اون که اقتصاد و اتحاد یه کشور رو به هم بریزی و همه رو از انقلاب و دین فراری بدی یه چیز دیگه حالا شما که ایقد معتقدی و ادعات میشه بگو کدومش کشور رو به هم ریخت ؟؟؟ تا حالا یه بار شده پیش خودت فکر کنی شاید شاید خراب شدن اقتصاد یه مملکت هم کاره امریکا و اسراعیل باشه ؟؟؟؟
  • بی نام IR ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
    19 95
    ایشون کلا با حضرت آقا اعتقاداتش فرق داره ، کلا دنبال داستانهای خودشه .... واقعا آدم میمونه ایشون چقدر فرق تو نظر و اعتقادات و عقاید و ا خلاق با برادرشون داره ..............
  • بی نام IR ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
    11 39
    هر دم از این باغ بری میرسد....
  • محمد IR ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
    12 72
    اولا حرف آقا براي ما ملاك است كه فتنه بوده يا نبوده .واين هم به طور كاملا واضح در بيانات آقا براي همه آشكار شده ... نمي دونم اينا چرا نوفهمند كه فتنه اصل نظام را هدف گرفته بود كه با تدابير رهبري تيرش به سنگ خورد .
  • بی نام A1 ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۹
    7 46
    نباید فتنه رو فراموش کرد بخصوص کسایی که ظلم کردن نتنها پشیمونن بلکه الان طلبکار هم شدن اینا اگر دوباره فرصت پیدا کنن دیگه معلوم نیست این آتشها خاموش بشه
  • بی نام IR ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    5 2
    نظردهنده های محترم صحبت های ایشان کاملا منطقی است این که میگویند اتحاد به حرف نباید باشد و به عمل باید باشد کجایش مشکل دارد؟ ضمن اینکه نقش احمدی نژاد و حامیانش را هم نباید در ایجاد فتنه ها نادیده گرفت.مطمئن باشید احمدی نژاد اگر قدرت را به دست میگرفت خیلی ظلم به نظام و مردم میکردایشان هم مثل اکثر آقایان سنگ خود و گروهش را به سینه میزدانقلاب و نظام مال یک نفر نیسنت و همه مردم در آن سهم دارند پس نمیشه فقط عده ای هرچه میخواهند بگویند و بکنند چون نتیجه اش همین بلبشوهایی هست که در این چند سال آخر دیدیم .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین