به گزارش ایسنا، چای بعد از آب دومین نوشیدنی شایع در دنیاست و تا کنون مطالعات زیادی به منظور بررسی اثر آن بر سرطان های مختلف انجام شده است.
مطالعات حیوانی نشان می دهد مواد خاصی در چای (پلی فنول ها) می توانند تاثیر کوچک کننده تومور داشته باشند اما مطالعات در مورد تاثیر آن بر سرطان رحم هنوز ارتباط واضحی نشان نداده است.
بر اساس آمار موجود سرطان اندمتر رحم (که در لایه های سطحی رحم ایجاد می شود) چهارمین سرطان شایع در بین زنان امریکایی است و هر سال42 هزار مورد جدید از این سرطان تشخیص داده می شوند.
پژوهشگران چینی در مطالعه ای به بررسی تحقیقاتی که تا کنون تاثیر چای سبز و سیاه را بر پیشگیری از سرطان رحم ارزیابی کرده اند پرداخته اند.
این پژوهشگران اعلام کردند: با اینکه بر اساس مطالعات موجود نوشیدن چای (خصوصا چای سبز) می تواند اثر محافظتی در بروز سرطان رحم داشته باشد، اما به علت تعداد کم این مطالعات، بررسی های بیشتری نیاز است.
با توجه به نتایج این بررسی که در مجله امریکایی زنان و زایمان منتشر شد، تنها 7 مطالعه موجود نشان می دهد کسانی که چای می نوشند در خطر کمتری برای ابتلا به سرطان رحم هستند.
نظر شما