وقتی سرمربی تیم ملی به صفحه فیسبوک قلابی داور مشکوک می شود

کروش می گوید اگر حرفی درباره داوری بازی بزند برایش مشکل ساز می شود.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرآنلاین به برزیل؛پس از بازی ایران و آرژانتین بود که خیلی از ایرانی ها به صفحه منتسب به مازیچ(داور بازی)حمله کردند و حسابی از خجالت این داور صربستانی درآمدند.اتفاقی که دقیقا پس از قرعه کشی رقابت های جام جهانی و برای لیونل مسی افتاده بود.در صفحه این داور عکس هایی منتشر شده و اظهاراتی نوشته شده که بعید به نظر می رسد مربوط به خودش باشد.

با این حال وقتی این صفحه منتسب را به کروش نشان دادند او واکنش جالبی نسبت به آن نشان داد.البته کروش خودش هیچ صفحه ای در فیس بوک ندارد و اصلا دوست ندارد که در این سایت اجتماعی عضو شود.او روز گذشته هم از طریق دستیارانش و نزدیکان به تیم ملی این صفحه را دید:«او به مردم ایران توهین کرده است.من در فیسبوک دیدم که او جواب های بدی را به خواست های مردم ایران داده بود . من با جواب های او مشکوک شدم. البته این مسائل را من به عنوان مربی نباید درباره اش حرف بزنم و کار رئیس فدراسیون فوتبال است که جواب بدهد. من مربی هستم و اگر خیلی از این بیشتر حرف بزنم ممکن است ، برایم مشکل ایجاد شود اما تنها چیزی که می توانم بگویم این است که او باید درباره تصمیمی که گرفته پاسخ بدهد. فوتبال بازی اشتباه هاست اما اینکه یک تصمیمی در دو قدمی و در دید داور اتفاق بیفتد و داور هم ان را ببیند ، اما پنالتی نگیرد! با این وجود ما تمام تلاش مان را برای بازی با بوسنی انجام می دهیم.»

کروش در حالی این حرف ها را به زبان آورد که بر اساس گفته سعید مظفری زاده بر اساس قوانین اتحادیه فوتبال اروپا  هیچ داوری حق ندارد در صفحات اجتماعیصفحه شخصی  داشته باشد.او می گوید:«بر اساس قوانین یوفا داورانی که در لیگ قهرمانان قضاوت می کننند حق عضویت در شبکه های اجتماعی را ندارند.»

این اظهارات مظفری زاده که فغانی داور ایرانی حاضر در جام جهانی  تاییدش کرده است مشخص می کند که مازیچ  هیچ صفحه ای در شبکه های اجتماعی ندارد.با این شرایط مسئولان فدراسیون فوتبال به دلیل قضاوت بد این داور به فیفا شکایت کرده اند و در برخی از خبرها آمده بود که این داور به زودی به  کشورش باز می گردد.اما  هیچ داوری قبل از پایان مسابقات مقدماتی به خانه بر نمی گردد و پس از پایان این مرحله فیفا به مشکلات مربوط به داوران رسیدگی خواهد کرد.

251 251

کد خبر 361873

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
    8 0
    دیشب بازی برزیل یکی از گل های برزیل آفساید بود داورهای این جام جهانی شانس ایران افتضاح بودند..
  • بی نام A1 ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
    2 1
    اون صفحه رو طرفدارهای پرتغال درست کرده بودن خودشون هم نوشته بودن
  • بی نام IR ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
    2 0
    من هم وقتی دیدم نوشتید توهین داور صرب به ....متوجه شدم که صفحه قلابی استاون الان تو شوک حذف از داوریه.
  • بی نام A1 ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
    108 6
    قبلا هم من گفتم این صفحه خود داور نیست. این صفحه بعد از بازی آلمان پرتغال و توسط طرفداران ناراضی پرتغالی و جهت تخریب داور درست شده بود. مطالب موجود در سایت و پاسخهایی که به کاربران داده می شد کاملا مشخص بود از طرف مازیچ نیست.
    • مجتبي A1 ۰۵:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۴
      0 0
      باز بهتر از هيچ بود .حداقل يك كمي حرف دلمون رو زديم اگه تو اين پيج حتي قلابي هم كه باشه از خجالتش در نمي اومديم مطمئن باشيد مردم تا الان هنوز روحيه بدي داشتند
    • بی نام A1 ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۴
      3 0
      اون صفحه نمیتونست برای داور منتخب فیفا برای جام جهانی باشه ...
  • بی نام A1 ۰۳:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۴
    0 0
    داور برگرده به کشورش , به خونه خودش , بره پیشش عمه اش چی به ما میرسه ؟ این اشکهایی که ما ریختیم , این آه هایی که ما از ته دل کشیدیم اون چی میشه ؟؟
  • بی نام IR ۰۶:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۴
    0 0
    کاش همین حرفها رو بعد از بازی رفت جلو ازبکستان هم می زد .... اونجا داور خیلی خوب بود؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین