مهر نوشت:

در پی حملات بی‌رحمانه و ددمنشانه ر‍زیم صهیونیستی به ساکنان بی‌دفاع غزه، وزیر امور وزیر امور خارجه کشورمان با ارسال نامه به دبیرکل سازمان ملل متحد، دبیرکل سازمان همکاری‌های اسلامی و دبیرکل اتحادیه عرب خواستاراقدام قاطع این مجامع برای توقف جنایات شد.

بر اساس این گزارش متن نامه ظریف به شرح ذیل است :

بسمه تعالی

جناب آقای بان کی مون
دبیر کل محترم سازمان ملل متحد

جناب آقای ایاد مدنی
دبیر کل محترم سازمان همکاری‌های اسلامی

جناب آقای نبیل العربی
دبیر کل محترم اتحادیه عرب

سلام علیکم
چنانچه مستحضر هستید رژیم صهیونیستی ظرف هفته‌های اخیر مبادرت به تجاوزات گسترده به مناطق فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه از جمله دستگیری گسترده صدها فلسطینی و حملات هوایی به مناطق مسکونی فلسطینیان نموده است. این موج از اقدامات ظرف روزهای گذشته با تهاجم گسترده نظامی به نوار غزه و حملات هوایی، توپخانه‌ای و دریایی به مناطق مختلف نوار غزه و بمباران منازل مسکونی و کشتار هدفمند و سازمان‌یافته غیر نظامیان از جمله زنان و کودکان و حتی حمله به خبرنگاران که تا کنون به کشته شدن ده‌ها فلسطینی و زخمی شدن صدها تن انجامیده است، وضعیت بسیار نگران کننده و فاجعه‌آمیزی را به وجود آورده است.

عالیجناب

ادامه این روند به ویژه در شرایط تداوم محاصره ظالمانه نوار غزه و کمبود شدید امکانات پزشکی برای مداوای مجروحان و عدم امکان ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به نوار غزه، به وقوع یک فاجعه بزرگ انسانی منجر و قطعا صلح و امنیت منطقه را با خطر جدی مواجه خواهد نمود. بی شک محکومیت آشکار جنایات رژیم صهیونیستی علیه مناطق فلسطینی و جلوگیری از ادامه حملات این رژیم، مسئولیت همه نهادها و مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی است. لذا از جنابعالی درخواست می‌نمایم در راستای انجام وظایف قانونی و انسانی خود، مساعی خود را برای جلوگیری از اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و کشتار مردم مظلوم فلسطین به کار بندید.

در پایان موفقیت و سربلندی جنابعالی را از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.

محمدجواد ظریف
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

 

503

کد خبر 364626

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی A1 ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۹
    47 7
    جناب آقای ظریف خسته نباشید ممنون از لطف شما موشکهای مقاومت هار بودن اسرائیل را متوقف خواهد کرد نه سازمانهای بین المللی
  • بی نام A1 ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۹
    0 0
    اخبار امروز بی بی سی دبیر کل سازمان ملل راکت پرانی حماس را محکوم کرد و از اسراییل خواست از خود خویشتن داری نشان دهد خداوکیلی کف خود خانم مجری هم از این همه انسانیت بریده بود.
  • بی نام IR ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۹
    34 6
    عجيبه كه حتي خواننده هاي خبر هم در اين مورد كامنت نميذارن
  • جلال US ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۹
    19 3
    سازمان های بین المللی جرات محکوم کردن جنایات اسرائیل رو ندارن
  • امين ۲۳:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۹
    18 4
    سلام ودرودخدابرشهيدان مظلوم فلسطين ودرود خدابررزمندگان مقاومت وايستادگي دربرابر رژيم پست اسراييل وحاميان جنايتكارش هزاران بوسه بربازوان قدرتمند رزمندگان وجانفدايان مقاومت

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین