۰ نفر
۲۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۳

در حال حاضر بسیاری از طرح های گازی موجود در پارس جنوبی یا تعطیل شده اند و یا در مرجله تعطیلی قرارگرفته اند .

 یک عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفت وگو با خبرآنلاین، تاکید دارد : وضعیت پیشبرد برنامه های گازی ایران در شرایط مناسبی قرارندارد به گونه ایکه در حال حاضر بسیاری از طرح ها در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تعطیل شده اند و یا در حال تعطیل شدن هستند .

سیروس سازدار دلیل این ادعای خود را افزایش نیافتن ظرفیت تولید گاز کشور از سال گذشته تا کنون اعلام میک ند و تاکید دارد: امسال هوا به داد مسوولان گازی کشور رسیده است و این حرف خود را اینگونه تشریح می کند : ظرفیت تولید گاز کشور حدود 500 میلیون متر مکعب در روز است در صورتیکه اگر هوا امسال مشابه زمستان سال 86 بود قطعا در پیک مصرف به 700 میلیون متر مکعب گاز نیاز داشتیم و این یعنی کسری 200 میلیون متر مکعبی گاز.

وی معتقد است در شرایطی که زمستان امسال هنوز به سرمای زمستان 86 نرسیده بازهم شاهد هستیم که مسوولان برای تامین گاز روزانه کشور گاز تحویلی به نیروگاه را تا مرز 30 میلیون متر مکعب کاهش داده اند تا بتوانند مصرف خانگی و تجاری را تامین کنند.

وی بر ضرورت اتخاذ سیاست هایی برای پیشبرد طرح های گازی در کشور تاکید کرد و افزود:باید هر چه زودتر برای رفع مشکلات پروژه ها برای رسیدن به اهداف پیشرو تلاش کرد .

کد خبر 36589

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۶:۲۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
    0 0
    شرم اور است كشوري كه با داشتن اين همه ذخاير كاز و رتبه اول بودن باز حرف از كمبود بزند
  • امیر IR ۱۶:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
    0 0
    دراین شرایط باید برای موفقیت در واردات گاز از ترکمنستان جشن گرفت
  • م.منوچهر IR ۲۱:۰۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
    0 0
    سايت خبر آنلاين فقط نظراتي را كه بگونه اي با مشي التهاب آفرين و سياه نماي خود همسو و هماهنگ باشد منتشر مي كند.لذا از نظر خبري ورسانه اي قابل اعتماد نمي باشد.
  • نسل ایرانی IR ۲۱:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
    0 0
    میدانید چرا چون ما داریم با 50% تخفیف گاز از راه ترکیه و هند میفرستیم و منبع طبیعی را در اصل داریم رایگان میفرستیم چون این 50% قیمت پایین تر هزینه کار های تاسیساتی و تشکیلاتی این انتقال هم تامین نمیکند معلومه شرم آوره بعد هی میگیم بحران نداریم در رفاهیم
  • بدون نام IR ۰۴:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    0 0
    فعلا این مسائل پیش پا افتاده را رها کنید. چون باید به فکر مدیریت جهان باشیم.
  • بدون نام IR ۰۵:۳۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    0 0
    تحریم اثر ندارد
  • حسن IR ۰۵:۵۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    0 0
    ما همه چيز داريم جز مديريت درست
  • رضا IR ۰۶:۲۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    0 0
    سلام ايشان بهتراست بروند سازي كه دارند بنوازند چون در عسلويه 10 فاز گازي با حداكثر ظرفيت كار مي كنند و بهتر است مردم رعايت حال هموطنان را بكنند و از اصراف در اين نعمت الهي بپرهيزند تا دچار كمبود نشويم.
  • پارسا KW ۰۶:۳۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    0 0
    از ماست که برماست
  • ش IR ۰۸:۴۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    0 0
    از وضعیت پرسنلی که قبلا در عسلویه کار میکردند و به لطف مدیریت درخشان آقایان اکنون بی کار گردیده اند ، کاملا موضوع مشخص است
  • بدون نام IR ۱۰:۰۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    0 0
    شرکتهای وابسته به .... که همه کاره انجا شده اند حالا جواب بدند.فکر کردید این هم زورکی میشه؟
  • بدون نام IR ۱۰:۱۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    0 0
    وقتی این پروزه به دستور .... با ترک مناقصه به قرارگاه خاتم الانبیا داده بشه شما اتنتظار دیگری دارید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین