۰ نفر
۲۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۸

فروش پژو سیتروئن در سطح جهان کاهش یافت.

شرکت خودروسازی پژو سیتروئن فرانسه اعلام کرد میزان فروش خودروهای تولیدی این شرکت در سال 2009 میلادی در مقایسه با سال قبل از ان 2.2 درصد کاهش یافت. این شرکت اعلام کرد میزان فروش خودرو در سطح جهان در سال 2009 به میزان 3.5 درصد کاهش یافت لذا میزان کاهش فروش خودروهای تولیدی این شرکت چندان هم عملکرد نامناسبی نبوده است.

در بیانیه ای که پژوسیتروئن منتشر کرد امده است این شرکت در سال 2009 میلادی با فروش سه میلیون و 190 هزار دستگاه خودرو در سطح جهان سهم خود را در بازار جهانی به 5.1 درصد رساند.میزان فروش خودروهای این شرکت در اروپا در سال 2009 با 3.7 درصد کاهش به دو میلیون و 200 هزار دستگاه رسید.

در بازارهای خارج از اروپا نیز سهم پژو سیتروئن در سال 2009 با 2.4 درصد افزایش به 33.1 درصد فروش کلی ان رسید. این در حالی است که این میزان در سال 2008 میلادی حدود 31.6 درصد بود. به گزارش خبرگزاری آلمان، میزان فروش این شرکت در چین در سال 2009 میلادی با 52 درصد افزایش به 272 هزار دستگاه رسید و بدین ترتیب چین به عنوان دومین بازار مصرف خودروهای تولیدی پژو سیتروئن در آمد.

الهه حسینی/11ژانویه

کد خبر 36594

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • همشهری IR ۱۵:۳۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
    0 0
    پژو اتومبیل خوبی نیست و در دنیای امروز خریداری نداره تنها مشتریاش چند تا کشور افریقایی دورافتاده و ایران است البته مردم انتخاب دیگری در ایران ندارن
  • بدون نام IR ۰۷:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
    0 0
    پژو ماشين خوبي است البته مدل هاي روز چون تنوع ماشين در كشور هاي ديگه زياد است اين يكي از دلايل كاهش فروش پژو ميتونه باشه چون اونجا با قيمت ارزان ميشه ماشين هاي بالاتر از پژورو خريد و اين خودش بازار رقابتي رو بوجود مياره ولي با اين حال دليل نمي شه كه پژورو زير سوال ببرن الان ماشين هاي 504 هنوز هم دارن كار ميكنن ودر زمان خودشون جز بهترين ها بودن ويا 407 جز يكي از بهترين ماشين هاي وارداتي به المان هستش كه تا 50000كيلو متر كمترين خرابي رو دارن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین