کافئین موجود در قهوه، شدت تصلب بافت‌های کبدی را در بیماران با نوع مزمن ویروس هپاتیت C کاهش می دهد.

به گزارش ایسنا مرکز ملی سلامت آمریکا 177 بیمار 51 ساله را که روزانه کافئین در غذا و خوراکی‌هایشان مصرف می کردند برای دو سال با هدف تعین اثر کافئین قهوه مورد بررسی قرار دادند و یافته‌ها حاکی از آن بود که افرادی که بیش از 308 میلی گرم کافئین در قهوه هر روز مصرف می کردند تصلب بافت‌های کبدی کمتری نسبت به بقیه داشتند و به ازای هر 67 میلی گرم افزایش در مصرف کافئین حدود نصف فنجان قهوه 14 درصد کاهش در پیشرفت تصلب بافتها در بیماران هپاتیت C دیده شد.

محققان معتقدند مصرف روزانه کافئین معادل 2،25 فنجان قهوه به طور منظم مفید است.

گفتنی است، ورم انساج لیفی مرحله دوم بیماری کبد است که در این بیماری فعالیت کبد به علت تجمع بافت‌های لیفی کاهش می یابد.

دیگر منابع کافئین نظیر نوشیدنی ها مثل چای و قرص های کافئین دار این فواید مفید را ندارد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 36694

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =