ایرنا نوشت:

رییس پلیس راهور ناجا گفت: امروزه ترافیک سنگین به یک معضل و دغدغه جدی در دنیا تبدیل شده و کشور ما هم از این امر مستثنی نیست.

سردار اسکندر مؤمنی روز پنجشنبه در جلسه مشترک با فرماندهان ارشد انتظامی و راهنمایی و رانندگی و مسوولان هلال احمر، اورژانس و راهداری استان گلستان در گرگان افزود: این مسئله به یک چالش تبدیل شده و بسیاری از کشورها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در اواخر سال ۹۱ مبنی بر رسیدن به حداقل تلفات رانندگی در کشور و تأکید معظم له بر این مسئله، اظهار کرد: با توجه به تأکید رهبر انقلاب، همه ارگان‌ها و نهادها، اعم از مجلس و دولت دست به دست هم داده‌اند تا به خواسته ایشان برسیم و این حساسیت سخنان معظم له در کارها و برنامه‌های همه دستگاه‌های ذیربط دیده می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به این مسئله، آمار ۲۸ هزار کشته در سال‌های گذشته در پایان سال ۹۲ به ۱۸ هزار نفر رسید و این کاهش آمار تلفات در حالی به دست آمده که تعداد خودروها، رانندگان و سفرها افزایش دو برابری داشته است.

مؤمنی گفت: این آمار هم هنوز راضی کننده و مطلوب نیست اما به عنوان یک دستاورد خوب، نشان می‌دهد در یک مسیر درست حرکت کرده‌ایم ولی تأکید داریم که حتی یک نفر کشته هم زیاد است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا افزود: باید از گذشته‌های خود درس بگیریم و با ارزیابی مناسب و خوب، سوانح را به حداقل برسانیم.

به گفته مؤمنی، برای کاهش این آمارها عزم همگانی و جمعی لازم است که پلیس بخشی از آن اراده جمعی است.

وی با اشاره به این که یافته‌های امروز دنیا نشان می‌دهد که ترافیک یک موضوع تک مؤلفه و تک متغیر نیست، یادآور شد: اکنون تنها عامل انسانی دخیل نیست بلکه عوامل و مؤلفه‌های دیگری هم چون راه، وسیله نقلیه و حتی امداد و نجات و درمان، در کنار عامل انسانی تأثیرات بسیار زیادی دارند.

وی ادامه داد: در گذشته شاید ۵۰ درصد عامل انسانی در تلفات و مسئله ترافیک دخیل بود اما امروز این چهار مؤلفه در کنار هم تأثیرگذار هستند.

رییس پلیس راهور ناجا گفت: امروز ۵۰ درصد تلفات سر صحنه اتفاق می‌افتد و ۵۰ درصد دیگر بعد از صحنه است که میزان سر صحنه قبلا ۷۰ درصد بوده، اما با تدابیر و برنامه‌ریزی‌های انجام شده همچون عامل انسانی، راه و وسیله نقلیه این میزان ۲۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

مؤمنی افزود: اگر در متغیرهایی همچون انسانی، راه و وسیله نقلیه تغییری رخ ندهد و بتوانیم در زمینه امداد و نجات بیش از آن چه امروز داریم مجهز شویم و بیمارستان‌ها سریع تر مجروحین حوادث را پذیرش کنند و هلال احمر و اورژانس یکدیگر را پوشش دهند، می‌توانیم درخصوص تلفات بعد از صحنه به میزان ۳۰ درصد دیگر کاهش داشته باشیم و آن را به ۲۰ درصد برسانیم.

به گفته رییس پلیس راهور ناجا، اگر هر چهار عامل بتدریج و براساس برنامه‌های منسجم تغییر کنند، به مرور زمان به اهداف عالیه خود در کاهش تلفات خواهیم رسید.

 

17503

کد خبر 367746

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۶:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۰
    0 0
    ترافيك مون مثل دنياست و بقيه چيزامون برعكس دنيا