۰ نفر
۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۶
پارک ملی بوجاق از مهلکه توسعه گریخت

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: آن بخش از منطقه آزاد تجاری بندر انزلی که با پارک ملی بوجاق تلاقی دارد، از محدوده آزاد تجاری بندر انزلی حذف می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، احمدعلی کیخا معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام این خبر، گفت: با توجه به مصوبه دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد صنعتی و ویژه اقتصادی در خصوص افزایش محدوده منطقه آزاد تجاری بندر انزلی آن بخش از محدوده که با پارک ملی بوجاق تلاقی دارد به دلیل ممنوعیت قانونی حاکم بر مناطق چهارگانه بویژه پارک های ملی بایستی اصلاح و از محدوده آزاد تجاری بندر انزلی حذف گردد.

کیخا گفت: در پی درخواست معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور مقرر شد، زین پس نظر موافق محیط زیست در مورد محدوده مناطق قبل از طرح در شورای هماهنگی مناطق آزاد - صنعتی و ویژه اقتصادی اخذ و در صورت لزوم مصوبات مورد اصلاح واقع گردد.

بنابراین گزارش، بخشی از مکاتبه معصومه ابتکار به معاون اول رئیس جمهور به شرح ذیل است:

"نظر به اینکه مصوبه فوق الذکر مغایر با قوانین و مقررات حاکم بر مناطق تحت مدیریت این سازمان به ویژه قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست می باشد و از طرفی در جهت کاهش اثرات منفی آن بر محیط طبیعی کشور، می بایست پارک ملی بوجاق از نقشه و محدوده پیشنهادی حذف شده و مصوبه فوق اصلاح گردد."

گفتنی است، پارک ملی بوجاق تنها پارک ملی خشکی _ دریایی کشور و دارای تنوع زیستی بی نظیر است.

4646

 

کد خبر 368289

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    4 0
    خوبه آفرین
  • کیان IR ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    2 0
    بهتره بجای پارک ملی بوجاق بگویید زباله دانی محلی بوجاق اگر هم باور نمیکنید در اولین فرصت سری به انجابزنید و هم انبوه زباله ها و هم صیادان محلی رو که نسل پرنده های اونجا رو منقرض کردن خوب ببینید.
  • sari IR ۱۶:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    2 0
    واقعا خدائي از مهلكه گريخت معلوم نبود به عنوان صنعتي شدن .چه بلاي .مي خواست سر ان بيايد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین