رسانه های ضد انقلاب در تازه ترین گزارش های خود به بهانه یک سالگی دولت یازدهم به سیاه نمایی کارنامه دولت روحانی پرداختند.

علی مروی: رسانه های ضد انقلاب پس از آنکه در چند هفته اخیر هجمه زیادی به اقدام شهرداری تهران در جهت تکریم بانوان و صیانت از خانواده وارد کردند حالا پس از محمد باقر قالیباف به سراغ دکتر روحانی آمده اند.
متهم کردن قالیباف به تفکیک جنسیتی در شهرداری تهران موضوعی است که رسانه های بیگانه هر از چندی علیه شهردار تهران مطرح می کنند. محمد باقر قالیباف چند هفته پیش به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه در مصلی تهران با بیان اینکه چند سال قبل که پارک‌های بانوان را احداث کردیم هم رسانه ‌های خارجی به موضوع تفکیک جنسیتی دامن زدند اما دیدم که بانوان با با استقبال از این پارک ‌ها چگونه دهان آنان را بستند و آنها را خفه کردند.
وی افزود: حرفی که در شهرداری تهران زده‌ایم این بوده است که اگر در یک اتاق، یک مجموعه کاری که با هم همکاری می‌کنند و سه یا چهار نفر آنها آقا و سه چهار نفر دیگر خانم هستند و همه در یک رابطه مثلا در رابطه با بودجه فعالیت می‌کنند، می‌توان کاری کرد که آن چهار خانم در یک اتاق و چهار آقا در اتاق دیگری کار کنند. نباید اجازه دهیم یک خانم در طول وقت اداری و در طی روزها و ماه‌ها ساعت تماس و معاشرتش با نامحرمان بیشتر از محرم، شوهر و فرزند او باشد. با گذشت زمان این موضوع کانون خانواده را تحت تاثیر منفی قرار می‌دهد.
قالیباف با بیان اینکه بانوان برای ما عزیز و محترم هستند و آنان نیز مانند مردان دارای حق و حقوقی در جامعه هستند، افرود: ما در شهرداری تهران اداره کل بانوان را راه اندازی کرده ایم و امروز 10 درصد مدیران شهرداری را بانوان تشکیل می‌دهند و بیشترین استخدام ها بر اساس قابلیت‌ها بانوان هستند.

به گزارش خبرآنلاین، حالا رسانه ای ضد انقلاب بعد از شهردار تهران به بهانه سالگرد آغاز به کار دولت یازدهم سراغ رئیس جمهور کشورمان رفته اند. بیشترین حجم حملات و سیاه نمایی ها علیه رئیس جمهور، بدون توجه به اصل تفکیک قوا، این بوده است که چرا رئیس قوه مجریه، سران فتنه را آزاد نمی کند؟ یا طرح این ادعا است که وضعیت حقوق بشر در ایران بسیار وخیم تر شده است.

بی بی سی فارسی با طرح این سؤال ها به استقبال یک سالگی دولت رفت:

«کلید دولت تدبیر و امید تا کجا در قفل مشکلات عدیده ایران چرخیده و در واقع بزرگ ترین دستاوردهای حسن روحانی چه بود؟»

«یک سال گذشت؛ کلید روحانی تا چه حد در قفل‌‌ها خوب چرخیده؟»

«آيا حسن روحانی، به اندازه کافی تلاش كرده است؟»

 علی اصغر رمضان پور در بی بی سی فارسی گفت: دولت آقای روحانی در یک سال گذشته نوعی دولت در تعلیق بوده است. دولت در تعلیق به دولتی گفته می شود که اگرچه مشروعیت قانونی و مقبولیت اجتماعی برای حکومت دارند اما توانایی های اجرایی آن ها در حد یک دولت کامل نیست.....فضای سیاسی را هم به عقب برده است.

 علی افشاری در بی بی سی فارسی: کلید آقای روحانی در سیاست داخلی و فرهنگی گیر کرده، در سیاست خارجی در حال گردش است، در اقتصادی در همان گام اولیه فعلا گیر کرده است...تاکنون نه تنها در وضعیت گروه هایی نظیر حزب مشارکت و مجاهدین انقلاب که خود را اصلاح طلبان پیشرو می نامند تغییری ایجاد نشده بلکه حتی گروه های محافظه کار اصلاح طلب و حامیان گفتمان آقای روحانی هم نتوانستند فضایی را در اختیار بگیرند و همان ساختار معیوب دوره احمدی نژاد کماکان برقرار است.

  بی بی سی فارسی: با توافق هسته ای، روحانی می تواند امیدوار باشد که امکان خروج از رکود اقتصادی بیشتر شود.... اما در غیر این صورت خروج از رکود برای دولت آقای روحانی بسیار دشوار به نظر می رسد.

دویچه وله این سؤالات را پرسید:

«حسن روحانی دیگر "نوسفر" نیست. آیا کلید او قفل مشکلات رنگارنگ حضور زنان در اجتماع را گشوده است؟ یکسال از آغاز به کار دولت تدبیر و امید گذشت.»

«آیا می‌توان کارنامه یک‌ساله حسن روحانی در زمینه وضعیت حقوق بشر را بررسی کرد؟»

«آیا این انتظار ‌که روحانی بتواند همه سنگ‌ها را یک‌شبه بیرون بیاورد، انتظاری واقعی است؟»

« چرا وعده‌های روحانی عملی نشد؟»

جمشید فاروقی، رئیس بخش فارسی دویچه وله: "میانه‌روی" در جامعه‌ای دوپاره هم نعمت و برکت است و هم نفرین و لعنت....نه می‌توان روحانی را دوست داشت و نه می‌توان از او متنفر بود....روحانی در واقعیت امر بر عمر جمهوری اسلامی افزوده.

 

دویچه وله: تقریبا همه توان دیپلماسی دولت حسن روحانی در نخستین سال فعالیت‌اش صرف گفت‌وگو با طرف‌های خارجی برای حل‌وفصل بحران هسته‌ای شد. اما حاصل این فعالیت‌ها اندک بود و چشم‌انداز دستیابی به توافق برای کاهش تحریم‌ها ناروشن است.

 دویچه وله: سازمان گزارشگران بدون مرز ضمن ابراز ناخشنودی از عملکرد دولت یازدهم در رابطه با آزادی رسانه‌ها تصریح کرد که به‌رغم وعده‌های روحانی در کارزار انتخاباتی، وضعیت رسانه‌ها و خبرنگاران و روزنامه‌نگاران مانند گذشته وخیم است.

رادیو فردا هم اینگونه یک سال فعالیت های دولت یازدهم را نشان داد:

کردوانی در رادیو فردا: یک تفاوت دارد دولت آقای روحانی با دولت آقای خاتمی. دولت آقای خاتمی با یک حرکت بزرگ اجتماعی آمد سرکار. دولت آقای روحانی از سر ترس مردم از یک جناح دیگر بود که به آقای روحانی رای داده شد. 

محمد ملکی در رادیو فردا: در مورد امور حقوق بشری هم چه کاری انجام شده؟ الان زندان‌ها مگر پر از بچه ها نیستند؟!

فرخ زندی در رادیو فردا: کاهش تورم در ایران تا این حدی را که صورت گرفته، بیشتر ناشی از ضعف تقاضا و ضعف اقتصادی و بالا بودن بیکاری، عدم قدرت خرید مردم می‌دانم و نمی‌توانم این را به حساب موفقیت دولت بگذارم.

افشاری در رادیو فردا: اختيارات رئيس جمهور برای تاثيرگذاری کافی نيست. در مجموع کارنامه يک سالگی رياست جمهوری روحانی با توجه به ادعاهای وی و چشم انداز پيشرو برجستگی ندارد.... پنجره فرصت ها به روی او در حال بسته شدن است.

/2727

کد خبر 368722

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۹:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    28 19
    بعضی تحلیل هاشون هم درست بودهو نباید از انتقاد بترسیم. واگرنه ضعف خودمون رو نمیبینیم چه در زندگی شخصی چه حکومتی. باید با فعالیت و تلاش بیشتر نظرشون رو عوض کنیم. هنوز میزان فساد ادرای خیلی بالاست. واقعا آقای روحانی و وزرای با تخصصش زحمت کشیدند چون برعکس دولت قبلی وزرا نوچه و بچه مرشد نیستند و هر کدام توانایی حتی ریاست جمهوری دارند مثلا زنگنه عزیز و ظریف و ... ولی ما هنوز تو باتلاقی که بودیم هستیم. واقعا هنوز بی انگیزه ام. هنوز قولهایی که دادند ما منتظرشیم. خدا نکنه شکست بخورن چون ایندفعه حاضر بمیرم ولی دولت مدل دولت قبلی رو نبینم. هرگز. هرگز. کابوسمه. به امید سرافرازی همه ایرانی ها هر چه زودتر. دست در دست هم کشور خویش میکنیم آباد
  • بی نام A1 ۱۹:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    24 10
    کیهان رو یادتون رفت
  • بی نام A1 ۲۰:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    19 19
    روحاني و قاليباف را براي چه هدفي در يك تيتر قرار مي دهيد؟
  • س.س IR ۲۲:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    35 26
    من به عنوان کسی که به روحانی رای داده زیاد راضی نیستم. خیلی در مقابل تند رو ها مدارا میکنه و خواسته های اصلی رای دهنده ها رو بهش توجه نمی کنه. مدارا درحالی که طیف تند رو هر روز یه قضیه جدیدی رو میکنن مثل همین تفکیک جنسیتی شهرداری تهران. ایشون باید مدافع افکار اکثریت مردم باشن و اشکالی هم نداره که به خاطرش هزینه بدن. العان بعد از یک سال لحن ایشو نسبت به قبل در باره مسائل شهروندی و آزادی های اجتماعی خیلی فرق کرده و یه جورایی نشون میده که ایشون در بعضی از مسائل پا پس کشیدن. ما این رو نمی خواستیم ایشون دارن به همون عدم شجاعت خاتمی دچار میشن و محافظه کاری از خودشون نشون می دن.
  • حسام A1 ۲۲:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    26 3
    تو ایران هم هستند برادرانی که با روبنده ی ارزشی انواع تهمتها و توهین ها رو به روحانی و دولت میبندند
  • مجید IR ۰۳:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
    20 2
    چرا وقتی جواب انتقاد را نمیتوانند بدهند ، مظلوم نمایی میشود که بیگانگان به ما حمله و هجمه میکنند و این اسمش انتقاد واقعی نیست ؟ به عنوان یک شهروند و نه یک بیگانه این سوال رو از این دولت و دولتهای قبلی داشته و دارم. خواهش میکنم چاپ کنید
  • سین شین A1 ۰۳:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
    40 12
    90 درصد تحلیلها منصفانه بود و من تخریب هدفمندی به سبک تخریب های صدا و سیمای ایران مشاهده نکردم.
  • بی نام IR ۰۶:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
    15 19
    چه مقايسه اي ؟ . مگر اين دو از نظر مقام و اختيارات در يك رده اند ؟ تمام شهرداري ها منجمله شهرداري تهران زير نظر يك اداره كل وزارت كشور اداره مي شوند .
  • سیدجلال IR ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
    2 14
    همین عصبانیت جیره خواران بیگانگان ازعملکرد اقای روحانی امیدوارمان کرد که مواضع وعمل کرد ایشان لااقل دراین موارد درست ومنطقی بوده به یاد جمله معروف شهیدبهشی امریکا و..... از رییس جمهور ما عصبانی باش وازاین عصبانیت بمیر
  • بی نام IR ۲۰:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۷
    1 0
    انتقادهایی که شبکه های خارجی در بخش مربوط به اقتصاد و ساست خارجی میکنند میشه گفت درسته چرا میگید هجمه؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین