فارس نوشت:

محمود گودرزی در مراسم بدرقه ملی‌پوشان اعزامی به بازی‌های آسیایی اظهار داشت: خیلی خوشحالم در جمع شما بزرگان هستم. کسانی که دست به دست هم دادند تا در جهت سربلندی ایران عزیز تلاش کنند و موجبات سربلندی و توسعه جامعه اسلامی را فراهم کنند.

وی افزود: خیرمقدم هم خدمت آقای نوبخت معاونت محترم ریاست جمهوری عرض می‌کنم و یک دست مریزاد اعلام می‌کنم به کلیه مدیران،؛ زحمتکشان و ورزشکاران و مربیان و کلیه کسانی که در هر شرایط و جایگاهی برای سربلندی مجموعه خود تلاش وافر کردند تا موجبات شادی و نشاط را در جامعه ایجاد کنند.

وی تصریح کرد: باید تشکر ویژه‌ای هم از ریاست جمهور، همچنین آقای جهانگیری به جهت حمایت‌های مادی و معنوی از مجموعه ورزش به عمل آورم و می‌دانم که آنها با چه مشقات و سختی‌هایی بودجه را تامین می‌کنند. آن هم با منابع بسیار محدود.

گودرزی با اعلام اینکه تا اواخر این هفته یا اواسط هفته آینده مطالبات عقب‌افتاده قهرمانان و المپیکی‌ها را پرداخت می‌کنند، اضافه کرد: با تلاش بزرگانی که از آنها تشکر کردم مطالبات چهار ساله قهرمانان المپیکی و جهانی و آسیایی ما که در این چند سال انباشته شده بود طی یک گردهمایی و به منظور تجلیل از این قهرمانان پرداخت می‌شود.

وی در خصوص بازی‌های آسیایی اظهار داشت: این مسابقات فرصت مغتنمی است تا ما در قاره کهن بتوانیم رشد، توسعه و سربلندی کشورمان را رقم بزنیم. قدرت‌های بزرگی به لحاظ صنعتی و علمی در مسابقات آسیایی حضور دارند و در واقع بخشی از جهان در قاره آسیا هستند. ما اگر حضور قدرتمندانه در بازی‌های آسیایی داشته باشیم علیرغم فشارهای سیاسی و تحریم‌هایی که هستیم می‌توانیم حامی پیامی باشیم و کشورمان را به همه بشناسانیم. ما به عنوان سفرای فرهنگی، تکنیکی و فنی در این عرصه حضور داریم. در دنیا آنچه مطرح می‌شود می‌گویند ورزش عاری از مسائل سیاسی است و همچنین می‌گویند باید سیاست‌زدایی کنیم. اما در عمل چیز دیگری شاهد هستیم و می‌بینیم که ورزش آمیخته با مسائل سیاسی است.

وی افزود:‌ اگر دقت کنیم در المپیک قدرت‌ها تلاش می‌کنند پرچم کشورشان را به اهتزاز درآورند چرا که به تعداد کشورهای جهان سوم به احترام پرچم‌هایشان به پا می‌ایستند در واقع ما می‌توانیم با نمایش خوب خود قدرت خود را به کشورهای صاحب‌نام تحمیل کنیم و اگر طالب این قضیه هستیم باید به آن پافشاری کنیم. البت می‌دانم این بار سنگینی است و نمی‌خواهم شما را برانگیخته کنم.

گودرزی با اشاره به اینکه یکی دیگر از تاثیرات مثبت در بازی‌های آسیایی ایجاد نشاط در جامعه است؛ گفت: برد قهرمانان ما در هر زمینه‌ای باعث نشاط اجتماعی می‌شود و با هیچ ابزار دیگری این خشنودی در جامعه ایجاد نمی‌شود اما ورزش این پتانسیل را دارد که چنین فضایی را در جامعه به وجود آورد. به هین دلیل است که ورزش از هنرهای برتر است و باعث انسجام می‌شود پس مدال موجب تقویت هویت ملی و دینی می‌شود.

وی تاکید کرد: موظف هستیم حداکثر تلاش خود را انجام دهیم و شرایط مطلوبی را فراهم کنیم تا مجموعه ورزشی ما این ارزش‌ها را بیافریند، همانطور که می‌دانید در شرایط تحریم هستیم ولی آنچه که ما هزینه می‌کنیم متعلق به مردم است. دولت تبلور اراده مردم است و در واقع مطالباتی که ما داریم مطالبات مردم است پس هیچگونه کم تلاشی را مردم نمی‌پذیرند و ما موظف هستیم تمام تلاش  خود را انجام دهیم. ما به عنوان مسئول شما ورزشکاران به عنوان نمایندگان مردم باید به دنبال موفقیت باشیم.

وی در پایان گفت: باید سپاسگزاری کنیم از شرایط آرامشی که اکنون در ورزش ما حاکم است. تا به حال سابقه نداشته فضای ورزش قبل از اعزام به بازی‌های آسیایی اینگونه آرام بوده باشد و خوشبختانه وحدت بین تمام سازمان‌ها وجود دارد و کمترین تعارض و تضاد بین سازمان‌هاست .در نهایت آرزوی سربلندی برای مردم داریم.

251 41

کد خبر 373563

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حنظله IR ۱۸:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۲
    13 1
    آقای گودرزی وقت استیضاح شما هم نزدیکه مواظب باش
  • فرید DE ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۲
    1 0
    در واقع بخشی از جهان در قاره آسیا هستند چه حرف عالمانعی
  • بی نام IR ۰۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۳
    1 1
    پول مفت وبی زبون را بریزید تو کیسه کروش به ریش ما هم بخنده
  • سحر A1 ۰۵:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۳
    6 0
    دیگه نظری در مورد قراردادکیروش نداری آقای وزیر؟؟خجالت نکش بگو.اصلا دوس داری کی سرمربی شه؟یک میلیون خوبه رقم قرارداد؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین