۰ نفر
۲۶ دی ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۵

نوشیدن چای داغ خطر ابتلا به سرطان مری را ده برابر افزایش می دهد.

به گزارش شبکه خبر، رئیس مرکزتحقیقات بیماری های گوارش وکبد تهران گفت: براساس بررسی های انجام شده در کشور ، افرادی که چای داغ می نوشند، 10 برابر دیگران در خطر ابتلا به سرطان مری قرار دارند .

دکتر رضا ملک زاده مصرف نکردن میوه و سبزی ، رعایت نکردن بهداشت دهان ودندان ، استفاده از غذاهای مانده و مصرف سیگار را از دیگر مواردی ذکر کرد که خطرابتلا به سرطان مری را افزایش می دهد.

کشور ما یکی از بیشترین آمارهای ابتلا به سرطان مری را در جهان دارد.

 

کد خبر 37439

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد تهرانی نشاط IR ۱۴:۱۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    0 0
    من تا امروز چای داغ مینوشیدم ولی از همین الان تصمیم جدی گرفتم دیگه چای داغ ننوشم ممنون از اطلاعاتی که دادید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین