تصادف دو پراید در جاده زابل- زاهدان استان سیستان و بلوچستان شش کشته و دو مجروح بر جا گذاشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پايگاه خبري پليس، ریيس پليس راه شمال استان سيستان و بلوچستان این در باره گفت: شب گذشته حسب اعلام مرکز فوريت هاي پليسي 110 مبني بر وقوع يک فقره تصادف منجر به فوت در کيلومتر 103 جاده زابل- زاهدان بلافاصله تيم هاي گشت پليس راه در محل حاضر شدند.

سرهنگ ستاد ايوب شرافتي گفت:در اين حادثه پرايد به دليل انحراف به چپ با پرايد ديگری تصادف مي کند که شش نفر از سرنشينان دو خودرو فوت و دو نفر ديگر نيز مجروح شدند.

ریيس پليس راه شمال استان سيستان و بلوچستان گفت: رانندگي در شب مستلزم داشتن تمرکز کافي، هوشياري و رعايت کليه مقررات راهنمايي و رانندگي است و با توجه به تاريکي هوا و محدوديت ايجاد شده در ديد، راننده بايستي تا حد لازم از سرعت خودرو کاسته و از سبقت و انحراف به چپ تا زماني که اطمينان کامل از خالي بودن مسير مقابل پيدا ننموده اجتناب کنند.
46282

 

کد خبر 375670

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =