روایتی کوتاه ازحسرتی که بر دل قایقران ایران ماند/ یک ثانیه لعنتی!

عاقل حبیبیان تنها یک ثانیه برای رسیدن به مدال برنز بازی های آسیایی فاصله داشت اما به قول خودش:«کاش زودتر استارت زده بودم.»

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرآنلاین به بازی های آسیایی؛فقط یک ثانیه کم آورد،یک ثانیه لعنتی.شاید اگر در ابتدای فینال مسابقات روئینگ یک ثانیه زودتر کارش را شروع کرده بود حالا مدال برنز برگردنش بود.اما همین یک ثانیه ها در ورزش است که قهرمان ها را مشخص می کند و مدال ها را جابجا.

وقتی دیرتر از رقیب هندی اش به پایان رسید انگار که زیر آب خفه اش کرده باشند.شوک زده بود و از آب بیرون نمی آمد.در قایقش نشسته بود وتکان نمی خورد.احتمالا داشت 8-7 ماه پیش فکر می کرد.8 ماهی که هرچه داشت روی دایره ریخته بود تا بتواند مدال بازی های آسیایی را بگیرد اما اینجا دراینچئون "یک ثانیه" مدال را از او گرفت.حالش خراب بود؛اما کاری نمی شد کرد.مدال برنز او برگردن روئینگ سوار هندی آویز شده بود و فقط خستگی اش مانده بود برای عاقل.

در قایقش نشسته بود و بیرون نمی آمد.دوستانش که رفتند دنبالش بالاخره راضی شد تا سر قایق را به سمت جایگاه کج کند.چطور باید با این کابوس کنار آمد؟کاملا بغض داشت و گلویش باد کرده بود.شاید اگر ورزشکاران عراقی که آنجا دوره اش کردند نبودند می زد زیر گریه.اما بغضش را فرو خورد و گفت:«دیر استارت زدم.»

همه از ناراحتی حبیبیان ناراحت بودند.حتی بانوان قایقران هم آمده بودند و دلداری اش می دادند.صورتش قرمز شده بود.شاید اگر مسابقه چند متر دیگر ادامه داشت حالا او هم از مدال آوران ایران در بازی های آسیایی بود. با این حال وقتی تیمی از خبرنگاران اعزامی را دید با آنها حرف زد و گفت:«فقط یک ثانیه،اگر 20-15 متر دیگر مسیر ادامه داشت کار را تمام می کردم.من کشیده و قدرتی پارو می زنم و باید زودتر استارت می زدم.خیلی ناراحتم.»

حبیبیان می گفت حالس خوب است،اما خوب نبود.نه حال او و نه حال دوستانش.مدال برنز برای او حسرت شد و خاطره ای بد از بازی های آسیایی برایش به یادگار ماند.

 

251 41

کد خبر 377007

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲
    281 0
    دمش گرم. همین که تمام سعیش رو کرد خودش کلیه. مثل بعضی از ورزش کارها نیست که تیم حریف لهشون کنه و ککشون هم نگزه و بگه از تهران نگید لنگش کن
  • بی نام A1 ۰۶:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲
    85 0
    آفرین بر غیرت وهمت تو مرد بزرگ
  • سامان IR ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲
    24 1
    من پاداش برای اینا در نظر میگیرم. اصلا برای همه رشته های غیر فوتبالی پاداش در نظر می گیرم. بابا به خدا خیلی سخته . این حرف من رو کسانی متوجه می شوند که ورزش حرفه ای می کنند اما ذره ای توجه به انها نمی شود. بعد خوردن چهار گل از ویتنام که تا حالا یک گل تو تاریخ فوتبال از اونا نخوردیم ......... ای بابا ..... بی خیال دردم میگیره اگر بخوام بنویسم . بذار حالمون خوب بمونه. دوست دارم به عاقل حبیبیان بگم دوست دارم و ممنونم از اینکه جنگیدی برای خاک کشورت.
    • بی نام A1 ۱۹:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲
      1 0
      برای درک مشکل و شروع هر تغییری نیاز به یه شُک هست.افتضاح فوتبال و در عین حال تلاش و موقعیت های غیرفوتبالی ها خیلی ها رو تکون داد.فقط امیدوارم نتیجه این زلزله تخریب همه چی نشه بلکه بازسازی اصولی خرابیها باشه
  • k ES ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲
    10 0
    همین که زحمت کشیدی برای مردم یه دنیا ارزش داره، خوشحال میشدیم اگه مدال میگرفتی ولی هنوز وقت داری...
  • بی نام A1 ۰۶:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۷
    0 0
    عاقل چان تو برای اسیایی بعدی مدال اوری مظمین باش فقظ دلسرد نشو

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین