ایرنا نوشت:
به گزارش خبرگزاری استرالیایی "آب ث" تحقیقات دانشمندان این کشور نشان دهنده این است که افراد هرچه بیشتر به تماشای تلویزیون می پردازد، زودتر می میرند. این گزارش می افزاید، هر ساعت اضافی که صرف تماشای تلویزیون می شود، خطر مرگ زودرس افراد، افزایش می یابد.
پروفسور "دیوید دونستار"، پزشک مرکز درمانی قلب ودیابت ملبورن، دریک تحقیق به بررسی شیوه زندگی بیش از هشت هزار نفر از بزرگسالان استرالیایی، به مدت شش سال پرداخت. این محقق در نتایج تحقیق خود آورده است: دراین مطالعه افرادی که بشترین میزان تماشای تلویزیون را داشتند در سنین پایین تری نسبت به کسانی که ساعات کمتری دراین زمینه صرف کرده بودند، مرگ زودرس داشتند.
وی خاطرنشان کرد: آنچه که این مطالعه در ابتدا فراهم می کند شواهدی است که تماشای تلویزیون را به افزایش خطر مرگ زودرس ارتباط دهد. براساس این تحقیق " افرادی که در روز چهار ساعت یا بیشتر به تماشای تلویزیون می پردازند، 46 درصد بیشتر در خطر مرگ زودرس و 80 درصد بیشتر در معرض مرگ ناشی از بیماری قلبی و عروقی هستند."
وی خاطرنشان کرد: این افزایش خطر ابتلا به مرگ زودرس، مستقل از عوامل خطرزای دیگر مانند سیگار کشیدن ، فشار خون ، کلسترول ، رژیم غذایی یا ورزش کردن است.
محقق استرالیایی بابیان اینکه نشستن بیش از حد برای سلامتی انسان بسیار مضر افزود: تماشای تلویزیون شامل نشستن طولانی در حالت اولیه شخص و فاقد جنبش ماهیچه هاست. وی افزود: خطر نشستن طولانی مدت، لزوما با تحرک بیشتر جبران نمی شود، چراکه در این مطالعه، افرادی که ورزش کرده اما بیش از حد به تماشای تلویزیون می پرداختند نیز در خطر مرگ زودرس قرار داشتند.
نظر شما