ایرنا نوشت:

هاشمی گفت: خوشبختانه علائمی از عفونت وجود ندارد و اگر چند روز دیگر را نیز پشت سر بگذاریم و عفونت پیشرفت نکند، جای امیدواری است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: عفونت چشم سهیلا جورکش کنترل شده، گرچه هنوز نمی توان چیزی را پیش بینی کرد.

سیدحسن هاشمی درمورد آخرین وضعیت چشمان سهیلا جورکش یکی از قربانیان اسیدپاشی در اصفهان گفت: امروز وضع او خوب بود، عفونت کنترل شده، گرچه نمی توان هنوز پیش بینی کرد و یک هفته باید صبر کنیم.

او ادامه داد: پیوندی که برای او صورت گرفته خوب و موفقیت آمیز بوده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه معمولا عفونت نتیجه میکروبی به نام «سودوموناس» است، گفت: «سودوموناس» میکروب بسیار خطرناکی است که با یک پیوند هم ممکن است کنترل نشود.

او ادامه داد: خوشبختانه علائمی از عفونت وجود ندارد و اگر چند روز دیگر را نیز پشت سر بگذاریم و عفونت پیشرفت نکند، جای امیدواری است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز چهارشنبه سی ام مهر ماه، از سهیلا جورکش در درمانگاه شهید شوریده عیادت و چشمان او را معاینه کرد.

چشمان سهیلا همان شب در بیمارستان فارابی به صورت اورژانسی جراحی شد.

همچنین وزیر بهداشت عصر جمعه 9 آبان ماه شخصا چشمان سهیلا جورکش را در بیمارستان فارابی جراحی کرد.

سهیلا جورکش در اثر اسیدپاشی، بینایی چشم راست خود را از دست داده و چشم چپ او نیز کم بینا شده است.

 

23231

 

کد خبر 383441

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۷:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۲
    20 0
    خدا به قربانیایان اسیدپاشی کمک کند.
    • بی نام A1 ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۲
      0 0
      الهی امین

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین