مصرف پنیر، سبزی و میوههای خانواده مرکبات میتواند کلیدی برای سفید نگاه داشتن دندانها باشد.
به نقل از مدیکال نیوز تودی، دکتر «آنتونی زیبوتز» پزشک محقق انگلیسی از مرکز ایمپلنت «هارلی استریت» انگلیس در این زمینه میگوید: بیشتر رژیمهای غذایی برای سفید نگاه داشتن دندانها، بر پرهیز از مصرف ادویه کاری و قهوه که دندانها را لکهدار میکنند، متمرکز است.
وی افزود: از سوی دیگر انتخاب غذاهایی که فعالانه موجب تمیز کردن دندانها و براق نگاه داشتن آنها میشود نیز به همان اندازه مهم است.
وی خاطر نشان کرد: سبزیجات ترد مثل سیب، هویج، گل کلم و کرفس موجب تمیز کردن دندانها میشود.
پنیرهای سفت نیز در سفید کردن دندان موثر هستند زیرا جویدن آنها موجب پاک کردن ذرات غذا از دندانها و جلوگیری از تشکیل پلاک (جرم) بر روی دندانها میشود.
این خوراکیها برای لثهها نیز پیام دارند زیرا موجب تحریک جریان خون به لثهها و در نتیجه سالم ماندن آنها میشود.
مرکبات و توت فرنگی به شستشوی طبیعی دندانهای شما در حین خوردن کمک میکند و کلم بروکلی و آناناس موجب کاهش التهاب لثه میشود.
همچنین تمشک، انار و زغال اخته موجب کدر شدن دندانها میشود بنابراین برای داشتن دندانهای سفید باید از مصرف آنها خودداری کرد چرا که این میوهها به همان صورتی که پیراهن شما را لکهدار میکنند دندانهای شما را نیز کدر میکنند.
17503
نظر شما