تسنیم نوشت:

وزیر نیرو گفت: اگر میزان صادرات نفت بیشتری داشته باشیم، بهتر می توانیم با درآمد حاصل از آن بر مشکلات فائق بیاییم اما این نیست که اگر صادرات نفت کم شود، راه‌های جایگزین درآمدی نداشته باشیم.

حمید چیت‌چیان در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی برق ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تصورم این نیست که بودجه سال ۹۴ دچار کسری می‌شود.

وی افزود: درآمد کشور فقط درآمد نفتی نیست، ما درآمد صادرات برق داریم و مکانیسم‌های دیگری نیز برای تأمین مالی داریم.

وزیر نیرو با بیان اینکه در قانون بودجه تبصره‌ای برای تهاتر بدهی‌ها دیده شده، گفت: برنامه ریزی شده تا بدهی‌های وزارت نیرو به پیمانکاران با بدهی آن‌ها به دولت تهاتر شود که این مسأله بخشی از بدهی‌های وزارت نیرو را کاهش می‌دهد.

وی ادامه داد: استفاده از اسناد خزانه اسلامی و روش‌های دیگری نیز در بودجه سال آینده مد نظر قرار گرفته است.

چیت‌چیان با اشاره به تأثیر درآمدهای نفتی گفت: اگر میزان صادرات نفت بیشتری داشته باشیم، بهتر می‌توانیم با درآمد حاصل از آن بر مشکلات فائق بیاییم اما این نیست که اگر صادرات نفت کم شود، راه‌های جایگزین درآمدی نداشته باشیم.

 

17503

کد خبر 384290

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۷:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۷
    1 0
    گرون کردن آب و برق و دریافت انواع و اقسام مالیات مثه ارزش افزوده اونم نه از ثروتمندان میلیاردی که از کل مردم راه خوبی برای جبران بودجه ی نفتیه
  • بی نام IR ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۷
    1 0
    چی میگی بابا 80 درصد درامد ایران از نفت و گازه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین