روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

هنوز پياده راه 17 شهريور سه سالگي خود را جشن نگرفته كه انتقادات كسبه و اهالي محل پاي اعضاي شوراي شهر به آن را باز كرده بگونه‌اي كه احتمال بازگشايي مجدد اين پياده راه دور از انتظار نيست!
پياده راهي كه قرار بود در تمامي كناره‌هاي مسيرش فضاي سبز و آبنما جانمايي شود و حتي قرار بود المان‌هاي شهدا نيز در اطراف آن ساخته شود؛ اما حالا نه تنها به فضايي معنوي و مذهبي تبديل نشده؛ بلكه محلي براي اعتراضات اهالي محل شده است.
اواخر سال 90 بود كه شهرداري تصميم به ايجاد زيرگذر ميدان امام حسين(ع) و بعد از آن نيز تصميم به تغيير در چهره يكي از قديمي‌ترين ميدان‌هاي شهر(ميدان امام حسين(ع)) گرفت و ايجاد پياده راه تا ميدان شهدا كه 1250 متربود نيز يكي ديگر از اقداماتي بود كه پس از ساماندهي ميدان امام حسين در دستور كار قرار گرفت.
ساماندهي كه نه تنها موجبات خوشحالي كسبه را فراهم نكرد؛ بلكه به گفته خودشان موجب شد تا آنها ضمن پركردن عريضه‌هاي متعدد، دست به دامن اعضاي شوراي شهر شده و در هر مجلسي كه در محلشان برپا مي‌شود، حل مشكل اين پياده راه‌ به ترجيح بند سخنانشان بدل شود.
خيابان 17 شهريور از ميدان امام حسين(ع) تا ميدان شهدا در گذشته معروف به صنف اتومبيل و موتورفروش‌ها بود، اما حالا يا بسياري از اين نمايشگاه‌ها تعطيل شده و يا باقيمانده كسبه نيز بدون مشتري اوقاتشان را سپري مي‌كنند.
مرتضي طلايي نايب رئيس شوراي شهر تهران يكي از اعضاي شوراي شهر است كه به اجراي طرح پياده راه 17 شهريور انتقاد دارد و معتقد است بايد براي آن چاره‌اي انديشيد تا مجبور به باز كردن اين پياده راه نشويم.
وي مي‌گويد كه در ساخت و اجراي طرح پياده راه 17 شهريور منافع ذينفعان كه كسبه هستند رعايت نشده و از اعضاي شوراي شهر خواسته است تا به صورت اورژانسي راه حلي را براي رفع اين موضوع پيدا كنند.
نايب رئيس شوراي شهر تهران مي‌افزايد، تمام اقدامات و كارهاي ما در مجموعه مديريت شهري براي مردم و متعلق به آنهاست؛ اما در اجراي اين طرح حقوق آنان ناديده گرفته شده است و انتظار داريم شوراي شهر و شهرداري براي كسبه فكري كنند.
طلايي با بيان اينكه شهرداري بايد با اين كسبه يا به توافق برسد و يا نسبت به تملك مغازه‌هاي آنها اقدام كند، گفت: اين مشكل در خيابان وليعصر(عج) نيز به چشم مي‌خورد، به گونه‌اي كه مغازه‌هايي كه در راسته آنها طرح اتوبوس BRT اجرا شده است معتقدند كه به علت عدم امكان توفق خودرو درآمدشان كم شده است و بايد راه حلي انديشيد.
مجتبي شاكري رئيس كميته نام‌گذاري شوراي شهر تهران نيز با اشاره به مشكلاتي كه در راسته فرهنگي ميدان امام حسين(ع) ايجاد شده است، مي‌گويد: اين كار فرهنگي هم بركاتي داشته و هم مشكلاتي را ايجاد كرده است و مردم اين منطقه سالهاست دچار مشكل هستند و كسب و كارشان راكد شده است.
وي با اشاره به تهيه طوماري از سوي مردم محل و كسبه گفت: اين طومار را به رئيس شورا ارائه كردم.
مهدي چمران رئيس شوراي شهر تهران نيز با اشاره به مشكلات اين پياده راه يادآور مي‌شود: از همان ابتدا چنين مشكلاتي را پيش‌بيني مي‌كرديم و بخاطر همين با آن مخالف بوديم.
با آنكه مهدي چمران براي حل و فصل مشكلات ميدان امام حسين و پياده راه 17 شهريور درخواست تشكيل كميسيوني مشترك با حضور نماينده كميسيون نظارت، فرهنگي، شهرسازي و عمران و همچنين سازمان زيباسازي شهرداري تهران را كرده است، اما بايد ديد كه سرانجام بررسي‌هاي اين كميسيون براي حل مشكل چند ساله مردم 17 شهريور كه ناشي از پياده راهي است كه تقريبا بي‌كاربرد شده است، به كجا مي‌انجامد.

 

17302

کد خبر 384489

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۴:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۹
    6 1
    اینطور که شما نوشته اید این مشکل کسبه محل است نه مردم ساکن در آن. البته باید مشکل کسبه حل شود و شهرداری حق ندارد مثل همیشه مردم را نادیده بگیرد ولی فکر میکنم این طرح خیلی برای ساکنین این خیابان خوب باشد که از دود و دم و سر وصدای اتومبیل خبری نیست.
  • بی نام A1 ۰۵:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۹
    2 1
    بنظرم تا وقتي كه آقاي شهردار عوض نشود وضعيت اين پياده راه نيز تغيير نخواهد كرد
  • بی نام A1 ۰۵:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۹
    3 0
    خود میدانشم اشتباه بود. آخه میدانی که همینجوری هم در رو نداشت رو باید اینجور کور میکردن؟
  • بی نام A1 ۰۵:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۹
    9 0
    خصیصه اصلی اکثر اصولگرایان لجبازی است ، به نظر شما شهردار از طرح خودش عقب نشینی میکند؟
  • بی نام A1 ۰۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۹
    9 0
    آقا من بارها این مطلبو در سایت های مختلف بیان داشته ام اما؟ باتوجه به اینکه ما نیز در آن محل اسکان داریم و با توجه به تعاملاتی که با اکثر کسبه و مردم آن منطقه داشته ام همگی از این عمل مدیران شهرداری به شدت نماراضی اند ولی این مدیران با سوء استفاده از احساسات مذهبی مردم میدان امام حسینع و خیابان 17 شهریور را به آن شکل درآورده اند تا متینگ های سیاسی و مذهبی؟ خود را در آنجا برگزار کنند هدف خدمت به خود و هم حزبی های خود بوده نه مردم زیرا که کلیه مردم و کسبه محل و محله های اطراف از این کار آقایون به شدت ناراضی اند؟
  • کریم DE ۰۶:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۹
    2 0
    طرحهایی بسیار کوچکتر از اینهم در سوئیس به رفراندم گذاشته می شود. در تهران یک نفر شهردار براساس گزارشهای تهیه شده طبق دستور، تصمیم می گیرد.
  • ناشناش IR ۰۶:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۹
    1 0
    نظر ببنده در مورد معضلات ترافیکی بر طرف کردن نقاط پر تردد عابرین در شهر ایجاد زیر گذرگاه کوتاه ایستگاه مشخص برای تاکسی و اتوبوس مناسب تابلو اعلانات راهنمایی و رانندگی مثال چهارراه 15 خرداد چهارراه سیروس چهارره مولوی میدان 7 تیر سید خندان میدان آزادی به طرف جاده مخصوص میدان صادقیه بلوار کشاوزر و نقاط پر تردد... مشکلات بر طرف میگردد. باید جنبید ممنون از متولیان امور شهر در همه شهرهای ایران با تشکر
  • بی نام IR ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۹
    2 0
    متاسفانه برخی کار ها شهرداری در چند سال گذشته مطالعات کاملی برای اجرای آن صورت نگرفته و صرفا بعد تبلیغاتی آن برای انتخابات مد نظر بیشتر بوده است
  • بی نام IR ۰۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۰
    0 1
    مگه اومدن وسط خیابون شهید آیت بی آر تی کشیدن از نظرشون کوتاه اومدن کل مغازه ها از خیابون دماوند تا پایین میدون نبوت فلج شدن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین