انتقاد کیهان ازتیم مذاکره کننده هسته ای در خصوص مذاکره صرف با آمریکایی ها و خارج کردن چین و روسیه از فرآیند مذاکرات با واکنش های عمدتا منفی از سوی کاربران خبرآنلاین مواجه شد.

کیهان نوشته بود متأسفانه تیم مذاکره‌کننده کشورمان بیشترین- بخوانید اصلی‌ترین- بخش از مذاکرات را روی آمریکا متمرکز کرده است و سه کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان را، تا حدودی و دو کشور چین و روسیه را تقریباً به‌طور کامل از دور مذاکرات خارج کرده است. 

در واکنش به این متن کاربران بسیاری از کیهان انتقاد کردند.کاربری نوشت:روزی که کیهان عملکرداین دولت را تاییدکرد،بایدترسید وتعجب نمود. دیگری معتقد بود چون اصلی ترین تحریم ها را رو آمریکا وضع کرده، منطق می گوید 2طرف دعوا با هم صحبت کنند.


کاربر سومی معتقد بود اروپایی ها که کاره ای نیستند و بیشتر تابع سیاست های امریکا هستند. چین و روسیه هم بیشترین فایده رو از تحریم برده اند و اصلاً دوست ندارند توافقی حاصل شود.

این دست استدلال ها بیشترین محتوای در میان نظرات کاربران بود. در مقابل درصدی از کاربران معتقد بودند که این دیپلماسی ضعیف که فقط به دنبال کدخداست موجب شود که ایران تنها حامیان خود را نیز از دست بدهد.

اما گروه زیادی از کاربران تلویحا نوشتند که کشور ما هیچ خیری از دوکشور چین و روسیه مخصوصا روسیه ندیده است.« تا حالا روسیه و چین قدم واقعی ای برای ما برداشته اند که ما از آن بی خبریم؟ همه میدانند که همه این کشورها هم چشمشان به دهان آمریکاست واز خود قدرت عمل و ابتکاری ندارند.»
کاربر دیگری هم به مصادیق غیر قابل اعتماد بودن روسیه اشاره کرد.«شما به کشوری که در روز روشن ما رو جلوی چشم دنیا با پررویی تلکه میکنه و پولمان را به معنی واقعی می دزده و زیر قرارداد هاش میزنه میگیوئید حامی ؟ نیروگاه بوشهر چندین سال پیش باید افتتاح میشد ؟ سامانه اس 300 چرا با توجه به اینکه پولش پرداخت شده بود تحویل داده نشد؟

مجموعه کامنت های این خبر را اینجا ببینید.
/212 17

کد خبر 384651

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام GB ۰۳:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۰
    13 4
    خوب اصليترين تيم هم تيم امريكاست. كيهان هنوز تفاوت مرداب و دريا رو نميدونه؟؟
  • امیر ارسلان IR ۰۴:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۰
    11 3
    روسیه در 10 سال گذشته سرمایه ایران را چپاول کردن به بهانه حمایت از ایران ولی زمانی که نیاز بود کمک کنند تا ایران تحریم نشود با آمریکا هم نظر شدنند اتفاقاکار درستی کردند که مستقیما با خود آمریکا به مذاکره پرداختند چه موفق شوند وچه موفق نباشند به کسی باج نداند روسها وچینیها هم رفیق دزدند وهم شریک قافله کیهان هم چند سال گذشته هر از تیم مذاکره کننده قبل حمایت کرد بس بود این تیم نیاز به حمایت کیهان ندارد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین