عصر ایران نوشت:

پروژه سیستانیکا ساعت 17 روز چهارشنبه، علی رغم هشدار های قبلی و ضمن بی توجهی به دستور توقف مسئولین قضایی، فرو ریخت.

در پی هشدارهای قبلی این سایت در مورد پرخطر بودن «پروژه سیستانیکا» و همچنین علی رغم دستور توقف پروژه توسط بازپرسی شعبه2 دادسرای ناحیه 7 شعبه سید خندان - ویژه امور شهرداری و همچنین به استناد نامه «فریبرز واحدی»، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، عوامل این پروژه در اقدامی تامل برانگیز به ساخت و ساز در این گود ادامه دادند که در پی این بی توجهی، عصر روز چهارشنبه 21 آبان ماه، سقف طبقه اول این پروژه فرو ریخت.

«فریبرز واحدی»، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران به استناد نامه نظام مهندسی و گزارش مهندس ناظر (مهندسین مشاور اوج انرژی گلستان) در نامه ای به «کریمیان اقبال» مدیرکل معماری و ساختمان شهرداری تهران، صراحتا به پرخطر بودن پروژه اشاره و مسئول هرگونه حادثه احتمالی را شهردار منطقه 9 اعلام کرده بود.

چرا علی رغم هشدارهای قبل وزارت راه و شهرسازی مبنی بر پرخطر بودن گود و درخواست توقف این پروژه؛ همچنان شاهد ادامه کار توسط مجریان طرح بودیم؟

چرا با مسئولین متخلف که با بی توجهی به قانون و عدم اجرای صحیح آن جان شهروندان و حتی کارگران شاغل در پروژه را به خطر می اندازند، برخورد جدی صورت نمیگیرد؟

بازپرس پرونده شکایت اهالی از این پروژه، دستور توقف هرگونه ساخت و ساز در پروژه را صادر کرده بود. چرا پیمانکار پروژه همچنان به کار خود ادامه داد و شهرداری منطقه از ادامه کار آن جلوگیری نکرد؟

متاسفانه هر روز شاهد این گونه بی توجهی ها توسط مدیریت شهری تهران هستیم. آیا وقت آن نرسیده قوه قضائیه با خاطیان و مقصران برخورد جدی کند تا شاهد به خطر افتادن جان شهروندان و ساکنان شهرمان نباشیم؟

 

23231

 

کد خبر 385303

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 21
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۹:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    83 2
    چند نفر جانشان را از دست دادند؟
  • بی نام IR ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    21 4
    باید اینگونه پروژه ها رونوستش به قوه قضاییه برود تا مهندسان حساب ببرند. و روی نقشه ها و مجوز ها رونوشت باشد و هم نظام مهندسی در جریان امر باشند و زمان آن هم معلوم باشد که مثلا چند روز بعد می توانند شروع کنند . زیا د با حیثیت کشور بازی نکنید.
    • بی نام A1 ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
      22 1
      ناظر دستور توقف كار رو صادر كرده بود اول بخون بعد نظر كارشناسي بده استاد
  • بی نام A1 ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    23 0
    آدرسش کجاست؟
    • بی نام IR ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
      18 0
      در ناحیه 1 منطقه 9 شهر تهران، در خیابان هاشمی
  • بی نام IR ۱۰:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    81 15
    قالیباف با این مدیریت شهری میخواست یه مملکت رو اداره کنه؟؟ حتما اگه رییس جمهور میشد.. هر روز یا چاه های نفت میترکید یا معادن رو سر معدن کارا خراب میشد.
  • معمار IR ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    37 4
    با برخورد بسیار ضعیف شهرداری و نظام مهندسی این اولیش نبوده، آخریش هم نخواهد بود...
  • صدای میهن... A1 ۱۰:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    17 5
    نکنید این کار ها را
  • بی نام IR ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    12 1
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • کپلک IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    15 1
    سیدخندان غرب تهرانه؟؟؟
  • بی نام A1 ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    20 0
    به سامانه 137 شهرداري در مورد تخلف يك ساختمان در حال ساخت شكايت كردم، هيچ رسيدگي صورت نگرفت.
  • بی نام A1 ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    26 0
    ساختمون های ما رو ببین. قبل از استفاده، میریزن پایین. فکر کنید تهران زلزله بیاد، چی مییییییییشه.
  • علیرضا IR ۱۱:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    21 3
    شهرداری ؟ نظارت؟
  • بهروز FI ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    21 0
    معلومه دیگه وقتی پول زور از مردم میگیره همین میشه وقتی عوارض 3a رو5a میگیره بعد روشم اسم میذاره عوارض بهینه ساخت نتیجش همین میشه
  • آقای همساده IR ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    18 0
    ببخشید، این آقای مدیرکل معماری و ساختمان شهرداری تهران، نسبت خاصی با شهردار تهران که ندارند؟ انشااله که براساس توانایی های ویژه فنی ایشان در این مسند نشسته اند و هر روز شاهد فرو ریختن یک ساختمان در تهران هستیم ؟
  • آراد A1 ۱۲:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    14 0
    قوانین و نظارت مجریانی که هر از گاهی از ته سوزن رد میشه و اما حوالی خودیها از دروازه هم رد نمیشه.
  • بی نام A1 ۱۲:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    18 0
    مشکل نگاه سیاسی و جناحی اصولگرایان به تمام مسایل است الان هم چون اقای قالیباف تنها آلترناتیو اونها برای ریاست جمهوری است به لطف صدا و سیما و رسانه های تحت امر تمام خطاهای ایشون چشم پوشی می شه و به شدت در مورد ایشون بزرگ نمایی می شه . نتیجه اش بروز همین مشکل هاست .
  • بی نام A1 ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    14 1
    به جایش برج تهرانیکا در زاهدان بسازید
  • امیر IR ۱۹:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
    12 0
    از اول هم یک ریگی تو کفش این سیستانیکا بود
  • یک سازنده A1 ۰۴:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
    15 0
    خداوند شاهد است که مهندسین ناظر پیمانکار وعاملین دیگر چطور دست به دست هم میدن وساختمانهای بی کیفیت رو بدست مصرف کننده میرسونن من خودم از نزدیک شاهد بودم وچون نمیخواستم این رفتارو بکنم مورد تمسخر قرار میگرفتم
  • علي IR ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
    14 0
    تو هر كوچه تو تهران فاضلاب از زمين ميزنه بالا اينم از پروژه لوله گذاري فاضلاب.بوي گند خفه كرد همه رو هيچكس هم اهميت نميده.قاليباف رييس جمهور نشد ديگه مثل قبل نصف شبي نميره ببينه مترو توش آب افتاده.واقعا كه.