به گزارش خبرآنلاین، اداره کل کتاب وزارت ارشاد در حالی خواستار حذف برخی عکس های این مجموعه است که زندی با سانسور عکس ها به هر دلیل مخالفت می کند و معتقد است: «نزدیک به هفت ماه است که اداره کتاب وزارت ارشاد برای کتاب عکس های انقلاب من مشکل ایجاد کرده و مانع چاپ آن شده است.
این اداره از من خواسته عکس های انقلاب را سانسور کنم و برخی از عکس ها را از مجموعه حذف کنم که من با این جریان کاملاً مخالفم.» وی علت این اصرار را نیز اینگونه توضیح می دهد: این عکس ها سند هستند و کم و زیاد نشده اند. این عکس ها روایت تاریخ بدون کم و کاست است پس کسی نمی تواند درباره نادرستی آنها صحبت کند.»
بنا بر این گزارش، زندی که تاکنون چندین کتاب را به چاپ رسانده است، بیان کرد؛ «به من گفته اند که این عکس ها در حال بررسی علمی هستند. من نمی دانم عکس های انقلاب را چگونه می خواهند بررسی علمی کنند مگر چه چیز این عکس ها عجیب است.»
وی این نکته را هم به ایلنا گفته است که «برای چاپ این عکس ها خارج از ایران هیچ مشکلی ندارم و حتی چند ناشر هم به من پیشنهاد کار داده اند ولی معتقدم این کتاب باید در داخل ایران چاپ شود.»
نزدیک به هفت ماه است که اداره کتاب وزارت ارشاد مجوز انتشار کتاب عکسهای انقلاب کار مریم زندی را نداده و درگیری میان عکاس و اداره کتاب همچنان ادامه دارد چرا که ارشاد معتقد است برخی عکسها باید حذف شوند!
کد خبر 38572
نظر شما