۰ نفر
۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۶

«سام سیفتون» نحوه پخت فسنجان را در پایگاه اینترنتی نیویورک تایمز منتشر کرد.

2424

کد خبر 389272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
    17 11
    فسنجان با گوشت ؟
  • befermatooo A1 ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
    10 2
    فسنجون خودمون :دی
  • بهزاد IR ۱۰:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
    5 3
    خب چرا متن رو ترجمه نکردید بفهمیم چی نوشته؟
  • بی نام IR ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
    29 8
    من نمی تونم این ظلم بزرگ رو تحمل کنم باید اول قرمه سبزی بعد آبگوشت رو آموزش میدادند
  • بی نام IR ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
    5 0
    لطفا سریعا غذاهای ایرانی از جمله قورمه سبزی فسنجان چلو کباب و دلمه مو و خورش ماست حلیم بادنجان و.. هرچه که صلاح میدانید را ثبت جهانی و ملی نموده تا مدعی از کشورهای ایرانی تبار سابق سرو کله اشان پیدا نشده و بخواند بنام خودشان ثبت کنند
  • بی نام A1 ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
    9 0
    اميدوارم فسنجان آنها هم مثل فسنجان ما ايرانيها جا بيفتد و بعد ميل كنند. مطلب جالبي بود.
  • بی نام A1 ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
    6 0
    اهای دلواپسین ببینین دولت چه خطای بزرگی کرده کهیه روزنامه مستکبر اموزش فسنجون میده وااااااااای من چقدر دلواپسم