ماجرای پیچیده انتخاب سرمربی برای تیم امید کشورمان آن قدر جنجالی شد تا به راس مدیریت کشید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ وقتی حبیب کاشانی به عنوان مدیر تیم امید متوجه شد سمتی که دارد در حقیقت عاری از بار اجرایی و تصمیم گیری است، همه چیز را بخشید و رفت. او در مصاحبه ای اعلام کرد دیگر حاضر نیست با تیم امید همکاری کند و از سمت خود استعفا کرد. 

با این حال مسئولان فدراسیون فوتبال این موضوع را باور ندارند. علی کفاشیان و همکارانش معتقدند کاشانی حکم دارد و در قبال استعفای خود هنوز نامه ای به فدراسیون نداده است. از این رو او هنوز هم به عنوان مدیر تیم امید باید به وظایفش عمل کند.
حسینی مسئول روابط عمومی فدراسیون فوتبال نیز در این مورد در گفت و گو با رادیو جوان گفت: «اگر آقای کاشانی قصد جدایی از تیم امید را داشت، باید حداقل یک نامه به کفاشیان می نوشت و این استعفا را علنی می کرد. با یک مصاحبه و یک دلخوری که نمی شود به همه احکام صادره توسط فدراسیون پشت کرد.»
این حرف ها در حالی به گوش می رسد که حبیب کاشانی مسافر کربلاست و مشغول زیارت. حاج حبیب که کارنامه مدیریتی اش ثابت شده است، این روزها به حرم امام حسین (ع) سفر کرده تا در روزهای نزدیک به اربعین حسینی، فارغ از دنیای فوتبال و جنجال های آن، به راز و نیاز بپردازد. حالا همه منتظرند تا واکنش کاشانی به محض بازگشت به وطن را ببینند؛ اینکه آیا او به صورت مکتوب هم حاضر به استعفا است یا نه؟

252 41

 

کد خبر 389418

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
    6 3
    این زیارت واقعا مقبول است
  • بی نام IR ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
    14 0
    درسته كه از مديريت شما هنگامي كه بار اخر مدير عامل پرسپوليس بوديد انتقاداتي دارم ولي در تيم المپيك داشتيد اصولي كار مي كرديد و اميد داشتم به المپيك صعود كنيم ولي نشد،بعضي از اقايون مي خواند اون مربي وطني كه مي خواهند روي نيمكت بنشانند
  • ali A1 ۱۰:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
    26 0
    قبول باشه حاجی.حضورت کنار احمدی نزاد وقتی سال 88 دوباره رییس جمهور شد هیچ وقت از خاطره ایرانیها پاک نمیشه
  • بی نام A1 ۱۱:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
    8 1
    چیش ثابت شدس؟
  • علی IR ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
    9 8
    فقط مظلوم نمایی میکند قبولش ندارم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین