سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با "تواضع" از مسوولان خواست راه حلی برای اضافه شدن بازیکنان کلیدی به تیم ملی پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کارلوس کروش طی گفت و گویی كه با دپارتمان رسانه ای تیم ملی داشت، به محض ورود به فرودگاه شهر ژوهانسبورگ درباره اهداف تیم ملی از تشکیل اردوی آفریقای جنوبی گفت: مهمترین هدفی که در اردوی آفریقای جنوبی داریم این است که سعی کنیم آماده سازی خوبی داشته باشیم. برای رسیدن به این هدف من به بازیکنان نیاز دارم. من از همین جا از مسوولان محترم درخواست خاضعانه دارم که شرایط را برای حضور بعضی بازیکنان کلیدی که در اختیار نداریم، فراهم کنند.
او ادامه داد: مسوولان فدراسیون فوتبال و مربیان تیم ملی در این مدت گذشت زیادی از خودشان نشان داده اند. ماهها بدون اینکه دریافتی داشته باشیم، سخت مشغول کار بودیم تا تیم ملی به اهدافش برسد. بعضی مواقع بدون داشتن امکانات و تجهیزات و بدون انجام بازی دوستانه تلاش کردیم به تیم ملی ایران خدمت کنیم اما باز هم تکرار می کنم رسیدن به موفقیت بدون بازیکنان محقق نمی شود. با احترامی که برای مسوولان قائل هستیم خاضعانه می خواهم که راهکاری پیدا کنیم تا به تیم ملی کمک شود، آن هم بدون اینکه هزینه ای صورت گیرد. ما می خواهیم انتظار و توقع 65 میلیون ایرانی را برآورده کنیم و با کمال احترام از مسوولان می خواهم که برای حضور این بازیکنان به تیم ملی کمک کنند.
کروش در پاسخ به این سوال که تکلیف بازیهای دوستانه در اردوی آفریقای جنوبی چه می شود، گفت: تا زمانی که بازیکنان را در اختیار نداشته باشیم، مطلبی را نمی توانیم درباره این موضوع بگوییم.
او در پایان گفت: در جام جهانی تلاش کردیم که احترام بالایی را به دست بیاوریم. این بار هم درخواست داریم که با یک نیت خیر راه حل مناسبی پیدا شود تا انتظارات 65 میلیون ایرانی برآورده شود.
43 43

کد خبر 390139

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 24
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۸:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
    76 11
    یعنی بلایی سرش اوردیم که دیگه گینه نو هم برود کار کند راضی و خرسند و خوشحال خواهد بود.
    • بی نام A1 ۰۴:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
      14 27
      منظورش از 65 ميليون ايراني چي بود؟ يعني 65 ميليون نفر در ايران فوتبال رو دنبال مي‌كنن؟ يا ايران 65 ميليون جمعيت داره؟ يا بعضي از جمعيت ما ايراني نيستند؟
    • سیاوش A1 ۰۵:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
      57 3
      جالبه که این اجنبی برای فوتبال ما جوش می زند و مسئولین ورزش خودمان عین خیالشون هم نیست . وضعیت تیم ملی ، وضعیت تیم امید ، وضعیت پرسپولیس و ... نشان دهنده ی بی خیالی های متولین فوتبال این مملکت است .
    • بی نام A1 ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
      18 2
      اگه موضوع خدمت كردن است الان اين بازيكنا ميتونند تو تيم ملي كشورشون خدمت كنند. چند سال ميلياردي از باشگاهاشون پول در آوردن و حالا وظيفشون كه تو تيم ملي كشورشون خدمت كنند. مثلا پولادي الان بره سربازي به كي تو اين مملكت خدمت شده؟ من نميدونم چرا بعضي ها به جاي اينكه موقعيت شناس باشند جو گيرند؟؟؟
  • بی نام IR ۱۸:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
    من حاضر نیستم بخاطر موفقیت احتمالی تیم ملی فرق سربازی رفتن من و بازیکنان فوتبال از اینی که هست بیشتر بشه.
    • بی نام IR ۰۶:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
      23 17
      یعنی هنر فوتبالیستا از هنر باقی جوونای این مملکن مهمتر و بهتره؟؟؟؟یعنی شکست در فوتبال در برابر تیم های عربی اینقدر مهمه؟؟
    • علی A1 ۰۷:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
      3 13
      با شما موافقم بزرگوار. قهرمانی به چه قیمت؟؟ قانون شکنی؟؟ این بازیکنای مفت خور باید تنبیه بشن. نمیدونم چرا خیلیا حرص اینا رو میخورن؟
  • بی نام A1 ۱۸:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
    شما تو پرتغال با کسی که جعل کنه چیکار میکنین...تازه اینا که آزاد و راحت واسه خودشون میچرخن... خبرآنلاین لطفا این دفعه جانب داری نکن و تایید کن
    • ssssssss RO ۱۹:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
      30 5
      منظورش نوری و رفیعیه بیشتر چون اونام ممنوع الخروج شدن
    • بی نام IR ۰۶:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
      9 18
      بره ببازه به عربا.باخت به عربا آخر دنیاست؟؟؟
    • بی نام IR ۰۷:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
      1 8
      نه عزیزم منظورش فقط فقط پولادی
  • رامین A1 ۱۸:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
    13 32
    یکی پیدا نمیشه به کیروش بگه وزارت شما را نمی خواد درست این علی دایی با چه شکوهی از پرسپولیس رفت الان هم نوبت شماست
  • بی نام ES ۱۸:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
    81 12
    حالا دیدی مربی گری در ایران چقدر سخت است اگر ایران در آسیا سوم هم شود به اندازه قهرمانی می ارزد با همه تحریمهای خارجی و داخلی
    • بی نام IR ۱۸:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
      18 14
      حرفا میزنی...چه ربطی داره.بازیکن تخلف کرده باید جورشو بکشه.
  • بی نام A1 ۱۹:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
    38 11
    خنده دار اینه که برای ادای دین به میهن فوتبالیستها برای خدمت مقدس سربازی باید دوسال مجانی برای تراکتور و ملوان یا سایر تیمهای نظامی بازی کنن.... خدمت به تیم ملی مقدس نیست ولی خدمت رایگان در ملوان و تراکتور مقدسسسسسسس است. خندتون نمی گیره از این جوکها؟ دوستان دو دقیقه فقط فکر کنن ...فقط دو دقیقه
    • بی نام IR ۰۵:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
      6 5
      مساله اینه که تیم ملی ویترینه واسه بازیکن ها....یکی مثل پولادی 2طرفه خورد یه آب هم روش
  • بی نام RO ۱۹:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
    15 3
    دوستان چرا اینقدر حرص میخورید چه کیروش بخواد از کسی یا نخواد پولادی مشکلش حل شده چون بیاد ایران با 20میلیون میتونه سربازیشو بخره جریمه و اون مشکلات قضایش با لابی کاملا حل میکنه منظورش اون کسایی هستن که به اردو دعوت شدن و نرفتن یعنی نوری و رفیعی این مصاحبه یکم تغییر کرده جایی دیگه که من خوندم گفته بود اونا که الان دعوت کردم .
  • بیدار IR ۰۳:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
    12 11
    ما نفهمیدیم این ترکیب ناقص شما از چه بازیکنانی تشکیل شده شما که تمام ترکیب اصلیتون شامل بازیکنان پا به سن گذاشته رو در اختیار دارید بجز یه مهرداد پولادی .حالا بخاطر عدم حضور اون بخاطر مشکلات سربازی می خواهید ناکامی احتمالی در جام ملتها رو توجیه کنید.بابا شما دیگه کی هستید؟
  • بی نام A1 ۰۵:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
    20 2
    يك پيشنهاد: به آقاي كيروش اجازه بدهند بازيكناني را كه لازم دارد همراه داشته باشد براي تيم ملي و با اين شرط كه اگر تيم ملي قهرمان جام ملتها شد با اين چند نفر حاضر در تيم ملي مانند سرباز قهرمان عمل كنند و اگر هم قهرمان نشد برگردند پادگان يا همانجايي كه نظام وظيفه مي گويد.
    • بی نام IR ۰۶:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
      9 15
      کیروش حرف مفت میزنه .یعنی قهرمانی تیم ملی به همین 2 3 بازیکن بستگی داره.شما هم نمیخواد از کیسه خلیفه ببخشی.تخلف کردن و باید طبق قانون باهاشون برخورد بشه.
  • بی نام A1 ۰۵:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
    9 2
    چقدراین کلمه مقدس آشناست؟؟
  • ahad IR ۰۶:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
    13 2
    تاکتیک کیروش دفاعی هست و نتیجه گرا کیفیت بازیهای تیم ملی پایین ولی خوب نتیجه میگیره
  • بی نام IR ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
    2 3
    حالا چرا هرچي اردو است بايد به خواست كارلوس تو آفريقاي جنوبي برگزار بشه ؟ چون خونه ننه وزادگاه كي روشه وفاميل اونجا هستند؟كفاشيان كه غلام حلقه به گوش كي روشه فكر ويروس خطرناك آبولا را كه در آفريقاي جنوبي جان بسياري را گرفته كرده ؟
  • بی نام IR ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
    2 5
    آقای کیروش میدونی فرار از سربازی و گول زدن قانون یعنی چی؟ نمیدونی پس الکی فتوا نده

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین