وزیر خارجه روسیه از آنچه او رد توافق برای معاوضه سوخت هسته ای سازمان ملل توسط ایران نامید، ابراز تأسف کرد، توافقی که از نظر لاورف راه برون روفتی از بن بست برنامه هسته ای ایران بود.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه سرگی لاورف در یک کنفرانس خبری اعلام کرد: «متأسفیم که ایران این توافق را امکان پذیر نمی داند و با فرمول ارائه شده با آن موافقت نمی کند».

لاورف افزود: «هدف ما مشخص است؛ ما می خواهیم که جامعه بین المللی هیچ شکی در مورد ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران نداشته باشد». 

لاورف خاطرنشان کرد که شورای امنیت سازمان ملل این ظرفیت بررسی «اقدامات بیشتر در مورد ایران» را دارد، اما یک بار دیگر آشکارا به تحریم های سازمان ملل بر ضد ایران نرسید.
 
وزیر خارجه روسیه گفت: «اقدامی که منطق تنبیه دارد...رویکرد معقولی نیست».

رویترز هم به نقل از لاورف نوشت: «اگر منطق ما تنبیه ایران است، یا اگر ما ژست آزرده خاطرها را بگیریم...این نگرش معقولی نیست». 

لاورف تصریح کرد: «شرایط ساده ای نیست و شرایط سیاسی داخلی ایران کار را آسان نساخته است». 
 
وزیر خارجه روسیه گفت مسکو خواهان دیدن اقدامات سازنده از سوی ایران است و روسیه از اینکه تهران پیشنهاد سازمان ملل را رد کرد، ناخرسندیم. 

کد خبر 39078

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ايراني IR ۲۰:۲۹ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۲
    0 0
    ازروسيه هم چيزي به ما نمي رسه بهتره خودمان دست به كار بشيم وسوخت موردنيازمان رادر كشورخودمان توسط دانشمندان ايراني بسازيم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین