یمنی‌ها همچنان بر داخلی بودن بحران و عدم دخالت بیگانگان دخالت دارند

یمن همچنان دغدغه شماره یک در امور بین‌المللی است . هر روز خبرهایی از این کشور مبنی بر کشته شدن سران القاعده و چند دقیقه بعد تکذیب آن می‌رسد. همچنان امریکایی‌ها تاکید می‌کنند که قرار نیست سربازان خود را به سمت این کشور اعزام کنند. دولت یمن هم بر لزوم دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی اما عدم حضور امریکایی‌ها در خاک این کشور تاکید دارد . در همین راستا دیدارهای میان مقا‌م‌های دولتی یمن و چهره‌های بین‌المللی همچنان ادامه دارد . در تازه‌ترین دور این تحولات، وزیر امور خارجه یمن با دبیر کل سازمان ملل متحد دیدار کرد .


ابوبکر القربی پس از دیدار با بان کی مون، تاکید کرد که موضوع حضور تشکیلات القاعده در یمن مهمترین موضوع مورد بحث نشست وی با بان کی مون بود. القربی نیز مانند سایر چهره های داخلی در یمن در تمامی سخنرانی‌های خود تاکید می‌کند که آنچه در یمن در حال جریان است، بحثی داخلی‌ست. وی در این خصوص گفت: آنچه که ما هم اکنون بر آن متمرکز هستیم، مبارزه با تشکیلات القاعده است، اما در خصوص حوثی‌ها یمن با این مساله در چارچوب داخلی تعامل می‌کند.

مقام ارشد وزرات امور خارجه یمن با تفکیک بحث القاعده با حوثی‌های یمن تاکید کرد که حد دخالت سازمان ملل هم در چهارچوب برنامه مبارزه با تروریست است و نه در خصوص موضوعات داخلی .
همزمان به دنبال اخبار منتشر شده مبنی بر زخمی شدن عبدالملک الحوثی، رهبر شبه نظامیان حوثی و عدم توانایی وی برای اداره‌ امور این گروه، عبدالملک الحوثی در یک نوار ویدئویی جدید حاضر شد تا بر این ادعاها خط بطلان بکشد.


در این نوار ویدئویی فردی دیگر که خارج از کادر دوربین سخن می‌گفت، ‌خطاب به حوثی تاکید کرد: دولت بارها بر این مساله پافشاری کرده که شما زخمی شده و یا به شهادت رسیده‌اید. ما در دفتر اطلاع رسانی عدم صحت این خبر را اعلام کردیم، اما برخی رسانه‌ها از ما خواسته‌اند تا یک نوار ویدئویی از شما در پاسخ به این ادعاها پخش کنیم.
رهبر حوثی‌ها نیز در این نوار ویدئویی گفت: این ادعاها و افتراها بی پایه و اساس و فاقد صحت است و تنها توجیهی برای جنایتهایی است که آنها علیه غیر نظامیان مرتکب می‌شوند.
همزمان ارتش یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که مواضع حوثی‌ها در استان صعده در حملات این نیروها ویران شده است. ‌شبه نظامیان حوثی همچنین در محور الملاحیظ و هنگامی که سعی داشتند وارد برخی مواضع شوند، متحمل خسارت‌هایی سنگین شدند. گروه حوثی نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که جنگنده‌های سعودی 15 حمله علیه مناطق مسکونی مختلف در خاک این کشور انجام دادند.

 

کد خبر 39251

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین