فارس نوشت:

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت از راه‌اندازی مرکز ملی توسعه تحقیقات برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: در تولید مقالات علوم پزشکی در جهان رتبه 17 و در منطقه رتبه اول را داریم و در ارجاع مقالات نیز رتبه ۲۴ را در دنیا داریم.


رضا ملک‌زاده گفت: در تولید مقالات پژوهشی علوم پزشکی در جهان رتبه 17 را داریم و در منطقه و شمال آفریقا، رتبه اول را کسب کرده‌ایم.او ادامه داد: اما در زمینه ارجاع مقالات، در دنیا رتبه 24 و در منطقه، جایگاه سوم را داریم، این در حالی است که طی این سال‌ها رشد مناسبی را از نظر کمی و کیفی در پژوهش داشته‌ایم و وضعیت ما بهتر شده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت گفت: ما به سرمایه‌گذاری بیشتری در پژوهش احتیاج داریم و باید روی نیروهای نخبه‌ای که در ایران وجود دارد، ظرفیت و توان بالقوه قابل توجهی که وجود دارد، تمرکز کرده و آن را به فعل برسانیم، البته این احتیاج به تلاش محققان دارد.

ملک‌زاده ادامه داد: در زمینه پژوهش‌های کاربردی باید گفت تحقیقات کاربردی پدیده‌ای است که سریع رخ نمی‌دهد، اما در پزشکی، 50 درصد تحقیقات کاربردی است و ما آن را در زمینه روش‌های تشخیصی، درمانی و دارویی می‌بینیم.او در مورد بودجه تحقیقاتی پزشکی در سال آینده گفت: اقدام جدید که در این زمینه انجام شده، راه‌اندازی مرکز ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی است که برای اولین‌بار تأسیس کرده‌ایم و بودجه‌ای حدود 50 میلیارد تومان برای آن درنظر گرفته‌ایم که امیدواریم در مجلس افزایش یابد.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت گفت: این بودجه‌ای است که به محققان در رشته علوم پزشکی داده می‌شود تا تحقیقات کاربردی خود را انجام دهند، این مرکز امسال راه‌اندازی شده اما از سال آینده، بودجه برای آن اختصاص می‌یابد.

ملک‌زاده گفت: رشد بودجه تحقیقات و فناوری علوم پزشکی در سال آینده 30 درصد است، اما چون اصل بودجه تحقیقات کم است، این 30 درصد رقم قابل توجهی محسوب نمی‌شود.

 


23231

 

کد خبر 392658

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۹
    3 0
    بهتر نیست بجای بیان تعداد مقالات در مورد کیفیت آنها نیز کمی صحبت کنید: ۱ چه تعداد از مقالات ما در ژورنال های معتبر چاپ می شود؟ ۲ چقدر به مقالات ما ارجاع داده می شود؟ ۳ با توجه به نگاه کمی حاکم بر پژوهش ما تا چه حد به صحت این اطلاعات و مقالات ما می توان اطمینان نمود؟ من دانشجوی دکتری یکی از دانشگاه های علوم پزشکی هستم و برای انجام پایان نامه ام در ازای مبلغ ۳۰ میلیون تومان درخواست ۲ مقاله بین المللی معتبر کرده اند و با توجه به نوسانات دائمی بازار ارز و وارداتی بودن کیت ها و لوازم آزمایشگاهی که اغلب محصول شرکت های آمریکایی و کانادایی هستند... واژه کیفیت در کار ما کاملا بی معنی می باشد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین