ابهام های مالی فدراسیون فوتبال هنوز برطرف نشده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ هفته گذشته مجمع فدراسیون فوتبال برگزار شد و در نهایت مقرر شد سه ماه بعد مجمعی فوق العاده برگزار شود تا در آن اعضای مجمع صورت های مالی فدراسیون را بررسی کنند. صادق درودگر یکی از اعضای مجمع بود که در جلسه هفته قبل حضور داشت.
درودگر پس از پایان مجمع هفته قبل گفت و گویی کوتاه با دوربین شبکه خبر انجام داد که این مصاحبه با چند روز تاخیر پخش شد. درودگر در مورد این مجمع گفت: «در مجمع تضارب آرا وجود داشت و من هم یکی از مخالفان بودم که حرف هایم را مطرح کردم. اما در مورد مسائل رای گیری می شود و هر چیزی که مجمع به آن رای بدهد مورد احترام من است.»
در این لحظه گزارشگر گفت: «هنوز هم ابهام های مالی برطرف نشده و آقای کفاشیان هم استاد دور زدن قانون است.» درودگر هم در پاسخ با صدای بلند گفت: «استاد است، استاد.»
43 43

کد خبر 392949

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۰
    41 4
    آقای درودگر اگر شما کاسبی،اونم سیستمداره،سیاستمدارترین مدیر ورزشی بعد از انقلاب
  • سیاوش IR ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۰
    27 1
    سلام با این همه ناهنجاری شمتا اصلا انتظار نداشته باشید که اقایون سالم بمانند شک نکنید در همه سازمانها وادارجات دزدی بیداد میکنه دیگه ادله اوردن نمیخواد مدرکش این مدیریت وجایگاه ورزش ماست
  • بی نام IR ۱۵:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۰
    40 6
    همتون عین هم هستید
  • جانباز A1 ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
    1 0
    دوری جان جوک سال میلادی راگفتی منتظرجایزش باش

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین