علیرض منصوریان می گوید با افتخار می شود تیم ملی سال 2015 ایران را با تیم ملی 1996 مقایسه کرد.

مرتضی رضایی: علیرضا منصوریان سرمربی تیم نفت تهران در گفت و گو با خبرآنلاین از شرایط اردویی تیمش در ترکیه می گوید. او که بازیکنانش اردوی بدنسازی خوبی را برای شروع دوباره لیگ و البته بازی های مهم لیگ قهرمانان آسیا پشت سر می گذارند ، درباره این اردو می گوید:«ما در اردوی ترکیه یک بازی تدارکاتی با تیم الفجیره داشتیم. این بازی را 2 بریک باختیم اما این اولین تجربه آسیایی مان بود. بچه ها بازی با یک تیم عربی را تجربه کردند. البته ما این روزها مشغول بدنسازی هستیم و حتی صبح روز بازی هم تمرین بدنسازی داشتیم  .  در این بازی ما در دو نیمه مختلف با دو ترکیب 11 نفره متفاوت به میدان رفتیم و خوشبختانه همه بچه ها بازی کردند. این تسیم فشار باعث شد که ما روز بعد بازی را هم از دست ندهیم و چهارشنبه هم یک تمرین خوب را پشت سر بگذاریم. »

او با اشاره به حضور بازیکنانش در اردوهای ملی می گوید:«من خیلی خوشحالم که 7 بازیکن تیمم را در اردوی تیم های ملی بزرگسالان و امید دارم. نمایش خوب مرتضی پورعلی گنجی باعث افتخار همه بچه های تیم نفت بود. امیدوارم در سایه تداوم موفقیت های تیم ملی در جام ملتهای آسیا ، با صلاحدید کادرفنی و در صورت نیاز ،فرصت درخشش در این بازی ها به وحید امیری و علی بیرانوند هم برسد.»

دستیار اسبق کارلوس کروش در تیم ملی درباره کیفیت بازی تیم در بازی اول برابر بحرین هم گفت:« پخش زنده بازی را از طریق اینترنت و در اردوی تیم در جمع بچه ها دیدیم و از برد تیم ملی لذت بردیم. به نظرم تیم ملی بازی خوب و با کیفیتی را به نمایش گذاشت.در این مسابقه ، نمایشی حرفه ای را دیدیم که امیدوارکننده است. البته من قبل از بازی ها هم گفته بودم این تیم ،تیم خوبی است. تیمی که ترکیبی شده از بازیکنان جوان و با تجربه. از تیم جام جهانی جوانتر شده و نیمکتش به مراتب جوانتر از تیم جام جهانی است . بازیکنانی که در 2 یا 3 سال اینده جایگزین نسل فعلی فوتبال مان می شوند. نکته بارز تیم کارلوس ویژگی های روحی بالای بچه هاست.»

با این تعریف های منصوریان می توان به قهرمانی این تیم امید داشت؟ او در این باره با احتیاط سخن می گوید:« البته باید منطقی به مسئله نگاه کنیم. کروش تیمی دارد که فقط دو بازی تدارکاتی داشته ، تنها 3 اردوی آماده سازی را سپری کرده و از نظر آماده سازی با رقیبانش قابل مقایسه نیست اما چه بسا که اگر تیم را بهتر آماده می کردیم الان شانس بالاتری داشتیم. این تیم باید 5 یا 6 اردو می داشت ، 8 بازی تدارکاتی می کرد اما همین تیم با همه مشکلاتی که داشته ، هدفمند بازی می کند و فارغ از همه انتقادهایی که گروهی از سیستم بازی تیم دارند ، کارلوس کروش به یک هدف بزرگ فکر می کند و آن هم موفقیت در بازی های جام ملتهای آسیاست . بچه ها تلاش می کنند با فوتبال حرفه ای از گروه به عنوان صدرنشین بالا بروند. بعد از این ما می توانیم شانس خیلی بالایی داشته باشیم برای رسیدن به جمع 4 تیم که باعث خوشحالی علاقمندان فوتبال می شود. »

او در میان همه هم نسلانش از تشبیحی برای تیم ملی استفاده می کند که نسل همبازی های او اصلا دوست ندارند درباره تیم دیگری گفته شود ؛«در مجموع من می خواهم تیم کروش را مقایسه کنم با تیم 96 خود مان. آن تیم شانس بالایی در رسیدن به  فینال داشت ، آنجا ما در پنالتی شانس فینال را از دست دادیم. این تیم را که می بینم به نظرم شخصیت بالایی دارد و سعی می کند طوری بازی کند که دوباره امید را به فوتبال دوستان برگرداند. تیمی که خیلی حرفه ای و هدفمند بازی می کند و باعث خوشحالی طرفداران پر شمارش در استرالیا شده است.به نظرم این بچه ها شایسته مقایسه با تیم سال 96 ایران در جام ملتهای امارات هستند. این تیم توانسته هیجان  فوتبال را به مردم برگرداند. دیدن شادی ایرانیان پرشور مقیم استرالیا ما را هم به وجد ۀورده بود. من باز می گویم این تیم با یکدلی و هم بستگی بالایی که دارد به موفقیت می رسد. کروش تیمی ساخته که هم برای مردمش بازی می کند و هم برای خود تیم.»

او درباره بازی ایران و قطر هم گفت:« باید منطقی باشیم. آنچه در بازی این تیم با امارات گذشت را باید به کلی فراموش کنیم. این یک بازی جدید است. آنها چون دیرتر از باقی تیم ها به استرالیا رفته بودند با شرایط زمانی  تطبیق پیدا نکرده بودند. به نظرم آنها چون بازی اول را با شکستی سخت به پایان بردند ، دست به کار انتحاری می زنند . این هم می تواند خطرناک باشد و هم البته خوشایند. آنها چون فوتبال رو به جلو بازی می کنند ،درست همان کاری را انجام می دهند که کروش به انتظارش نشسته است. هرچه آنها بی محابا تر حمله کنند فرصت بهتری برای تیم ملی ایران است تا روی ضدحمله ها زهرش را بریزد. با این شرایط باید انتظار بازی قشنگی را از دو تیم داشته باشیم. فوتبال قشنگی که اگر بچه ها اشتباه در ساختار دفاعی نداشته باشند به سود ما تمام می شود. انشالله کار صعود را در همین بازی دوم تمام می کنیم. همان طور که قبلا هم گفتم ، به نظرم این بار با شایستگی یکی از 4 تیم برتر قاره هستیم . باید تلاش کنیم تا در مصافی سخت بتوانیم یک طلسم را بشکنیم و به فینال برسیم. البته اول باید این تابوی شکست در جمع 8 تیم را بشکنیم. »

4141

 

 

کد خبر 395320

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۴:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
    12 1
    به این میگن مربی ناموسن
  • عليرضا 1342 IR ۰۵:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
    12 1
    شير ه داش علي منصوريان عزيز مربي فهيم وارزشمند ايراني
  • یک ایرانی A1 ۰۶:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
    5 8
    سلام به همه دوستان،آقای منصوریان شما دربازییکه که روسهاروشکست دادید فهمیدم که خوش فکرید وکاربلد ولی نمیتونم چرااینهمه ازکیروش تمجید میکنید،ضمنا درتاریخ فوتبال ایران همچون تیم 96تکرارنشده است،آقای گلی بهترین بازیکن تیم اخلاق درتیم ۹۶بود،آیاتیم 20015 همچین مزیتهایی دارد،جک نگو،ضمنا تیم 20015 احتمالا تانیمه نهایی میره اما بافوتبالی زشت وتخریبی،مثل یونان که قهرمان اروپا شد.
  • جونم آبی IR ۰۶:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
    7 1
    علی منصور چشم مایی منتظر حضورت در تیم استقلال هستم سال دیگه مبینیمت رفیق
  • محمد A1 ۰۶:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
    5 3
    بدون تعصب و منطقی....
  • علیرضا IR ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
    5 4
    سلام خدایی تیم فعلی کیروش خیلی ضعیف تر از اون تیمه مقایسه اصلا درست نیست
  • بهرام A1 ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
    47 7
    بهتر است مربیانی که سایه ی یکدیگر را با تیر می زنند از این جوان بی ادعا و محبوب درس بگیرند .
  • بی نام A1 ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
    5 1
    دمت گرم علی منصور
  • هادی A1 ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
    3 1
    داداش تیم سال 1996 تیم بود زیبا بازی می کرد و از هیچ تیم هراس نداشت نه این تیم 2015 که همش تفکر دفاعی از دقیقه اول تا آخر استرس اینکه گل نخوریم و متاسفانه با این همه هزینه که برای کی روش شد اصلا زیبا بازی نمی کنه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین