۳ هزار معلول ضایعه نخاعی چشم انتظار بازسازی یک مرکز

معاون مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به نیازهای معلولان ضایعات نخاعی گفت: ساختمان مرکز معلولان حمایت از ضایعات نخاعی که شهرداری در اختیار بیماران قرار داد نیاز به بازسازی دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی مجمع خیرین سلامت کشور،سیدمحمد طباطبایی گفت: مرکز معلولان حمایت از ضایعات نخاعی که به همت خود معلولان راه‌اندازی و اداره می‌شود، نیازمند کمک خیرین است.

او با بیان اینکه 3 هزار معلول در این مرکز نگهداری می شوند گفت: این معلولان با مشکلات فراوانی از جمله نبود امکانات و ساختمان برای مرکز مواجهند و نیاز است که خیرین سلامت در این زمینه برای کمک به آن‌ها پیشقدم شوند.

طباطبایی با بیان این‌که ساختمان محل اسکان این معلولان نیاز به بازسازی دارد، عنوان کرد: این ساختمان که شهرداری در اختیار این بیماران قرار داده است نیاز به بازسازی اساسی دارد که همت و تلاش خیرین را می‌طلبد.

معاون مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت گفت: این واحدها نیاز به تعمیر دارند و هزینه تعمیرات این واحد حدود 2 میلیارد تومان است.
46232

کد خبر 396520

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =