اظهارنظر در خصوص نحوه انتخاب مدیران در وزارت نفت هنوز زود است چرا که در صورت مخالفت با نحوه مدیریت و انتخاب مسوولان در وزارتخانه نفت این امکان وجود دارد که وزیر نفت علت اصلی ناکامی خود در این وزارتخانه را مخالفت های مجلس نشینان بداند .
اگر الان یک نماینده مجلس اظهارنظری کند قطعا به مفهوم چوب لای چرخ گذاشتن برداشت می شود براین اساس مجلس انتظاراتی را براساس برنامه ارائه شده از وزیر نفت دارد که در زمان مقرر اگر به این انتظارات پاسخ داده نشود قطعا برخورد جدی خواهد شد .برهمین اساس است که امروز نمایندگان مجلس دخالتی در انتخاب مدیران نفتی نمی کند و تنها منتظر هستیم که ببینیم وزیر نفت چگونه از پس مدیریت این وزارتخانه بر می اید که البته اگر وی موفق شود و با مره چینی فعلیش به نتیجه دلخواه برسد قطعا ما هم خوشحال خواهیم شد .
آنچه باید مورد تاکید قرار بگیرد تلاش نمایندگان برای ایجاد فضا برای موفقیت این وزیر دولت دهم است بنابراین از اظهارنظر در خصوص نحوه انتخاب مدیران این وزارتخانه فعلا خودداری می کنیم اما اگر این وزیر نتواند انتظارات مارا برآروده کند مطمئنا باید جوابگوی تک تک انتصاب ها و انتخاب روش هایش برای مدیریت این وزارتخانه حساس باشد.
نائب رییس دوم کمیسیون انرژی مجلس
نظر شما