خبرگزاری فارس نوشت:
محمود بیگلر اظهار داشت: در حال حاضر داروخانههایی که از دانشگاه علوم پزشکی ایران سهمیه میگیرند باید اطلاعات مربوط به فروش ریتالین را به صورت آنلاین وارد سایت دانشگاه کنند و دانشگاه نیز از داخل این سیستم بر نحوه انجام این کار نظارت میکند.
وی با بیان اینکه داروی ریتالین بر اساس میزان فروش دارو و نسخ پزشک به داروخانهها تحویل میشود، افزود: داروخانهها باید مشخصات پزشک، نوع بیمه، آدرس و شماره تلفن بیمار را به دانشگاه ارسال کنند که از این طریق با بیماران به صورت رندوم تماس گرفته میشود و صحت نسخه را بررسی میکنند.
بیگلر با بیان اینکه امکان دارد بیماران پس از دریافت دارو از داروخانه با نسخه پزشک آن اقدام به فروش آزاد آن کنند، تصریح کرد: موارد متعددی از داروخانههایی که از دانشگاه علوم پزشکی ایران سهمیه میگیرند و دارو را از خارج از چرخه، توزیع میکنند داشتهایم که جریمه شدهاند. در حال حاضر مشخص است که چه داروخانههایی ریتالین توزیع میکنند. وی خاطرنشان کرد: مواردی وجود داشته است که برخی داروخانهها خارج از لیست دارویی کشو ریتالین را به صورت قاچاق از جاهای دیگر تهیه میکنند.
به گفته ایرج خسرونیا، رئیس جامعه متخصصان داخلی ریتالین بیشتر در شبهای امتحان توسط دانشجویان و دانشآموزان برای بیدارماندن در شب مصرف میشود که این دارو موجب فعالیت بیشتر مغز و حالت خوابآلودگی کمتر میشود اما پس از آنکه اثر این دارو از بین رفت حالت گیجی، بیحواسی و اختلال تفکر در فرد ایجاد میکند و بیشتر افرادی که در شب امتحان از این ماده استفاده میکنند در هنگام امتحان تمرکز لازم را نخواهند داشت.
نظر شما